Jump to content
Annons

falsksang

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om falsksang

  • Födelsedag 1980-06-25

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    MALMÖ
  • Intressen
    musik
  1. Hej, Testa att släcka eventuella lågenergi-lampor och se om det gör någon skillnad. Jag har i alla fall upptäckt att jag får ett brummande ljud som tas upp av pickuperna på gitarren när jag har dessa lampor igång.
  2. Tack för era svar! Nu har jag pratat med thomann och precis som ni säger så betyder det att de inte har varan hemma, men i detta fall så är den beställd men försenad från focusrite. De väntar svar från focusrite under denna vecka. Vad gäller betalningen så släpps det reserverade beloppet 7 dagar om ordern inte är skickad. Trevlig sommar!
  3. Hej, Jag sitter och ska beställa nytt ljudkort och vill ha ett FOCUSRITE SAFFIRE PRO 24. Leveransmöjligheten för detta kort på Thomann är satt som: På förfrågan. Är det någon som förstår eller vet av erfarenhet vad detta innebär om jag lägger en order? Jag vill inte binda upp mina pengar under flera veckor medan Thomann väntar på att få hem kortet från focusrite, vilket jag misstänker att det innebär. Jag har försökt att ringa hotline men får inget svar. Tack på förhand! 🙂
  4. Förläng inte antennkabeln till comhem! För jag antar att du menar kabeln från antennutaget till modemet. Förlänger du den så blir det fel motstånd i den och din hastighet kommer påverkas avsevärt för att i värsta fall upphöra helt. Låt modemet stå och köp en lång nätverkssladd istället. Jag har jobbat på comhem supporten :-)
  5. cc 60 betyder center till center 60cm, dvs från center på ena regeln till center på nästa regel brukar man enligt standard ha ett avstånd på 60cm. Isoleringen kommer därför färdigskuren för att passa mellan reglarna. Reglarna tar ju också lite plats därför är isoleringen något smalare än 60cm som någon tidigare skrev.
  6. Underbart, tack för snabbt svar! Det var ju inte så komplicerat. 😄
  7. Har sökt men inte hittat. Är det möjligt att använda sig av flera takter i cubase sx, och i så fall hur gör man? T ex att jag har ett parti i 7/4 för att sedan växla över till 4/4 i nästa parti. Tack på förhand Vänligen falsksang
  8. Någon som skulle kunna ge min bror en invite? Skulle uppskattas jättemkt! Tack på förhand! edit------------------------------------------------------------- Ingen invite önskas längre då det löst sig från annat håll.
  9. Fortfarande ingen som vet om man måste betala hela summan på ett bräde??
  10. Tycker detta är ett grymt erbjudande. Men jag vill också veta om man måste dega hela summan på ett bräde eller om man kan få den uppdelad på kvartal/eller månadsbetalning. Kan man det så slår jag till direkt! God Jul!
  11. Fick en invite idag och jag var tidigare väldigt skeptisk när jag läste om spotify. Men nu efter att jag testkört hela dagen så måste jag säga att detta är det bästa på länge. Jag kommer köra spotify dagligen. Den lilla reklam som varit har inte stört mig ett dugg, och då kan det vara värt att säga att jag är en person som avskyr reklam i tv och radio. Jag antar att reklamen kommer trappas upp efterhand som de får fler användare. Men så bra som det funkat än så länge så betalar jag gärna för mig. Ljudkvaliten går inte klaga på, utbudet är klockrent för att vara en helt nylanserad tjänst. Jag är spotified :-) ps. jag jobbar inte på tvshop fast det låter så :-)
  12. Ursäkta att jag varit frånvarande i min egen tråd. Tack för svaren.
  13. Hej vänner! Hur säljs vinjetter in till tvbolagen? Låt oss säga att jag rent hypotetiskt har skrivit världens bästa vinjett som typ skulle bära tv3:s ident grymt bra, vad ska jag då göra för att få den placerad hos tv3? Hur brukar såna här saker gå till? Skrivs alla kommersiella musiksnuttar på förbeställning? Dom svaren jag söker är inte kontakta tv3. (häng inte upp er på tv3, det är bara ett exempel, jag är intresserad av hur det fungerar i branchen.)
  14. iGnu: Tack så jättemkt! Det funkade perfekt.
×
×
  • Skapa ny...