Jump to content
Annons

Ozzian

Medlem
  • Antal inlägg

    307
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nu är min låt omnämd i DNs blogg! Se slutet av inlägget: "Min favorit är nog...". Väldigt välskrivet och lixom äkta inlägg måste jag säga! (; http://www.pastan.nu/bloggen/inlagg/2221 Se låten på: http://svtplay.se/v/1726076/melodifestival..._ut_i_manskenet Kram/ Ossian
  2. Ingen fler som har någon uppbyglig, elak, alternativt neutral kommetar på min låt. Eller vill göra reklam för sina egna webbjokrar på min tråd med gigantiska bilder som man måste scrolla sig igenom? Länken är: http://svtplay.se/v/1726076/melodifestival..._ut_i_manskenet Tack så hemsk mycket för all fantastisk respons jag har fått här på den här sidan!
  3. Jag tyckte den här låten var riktigt trevlig. Och videon var oxså ganska intressant. MVH Ossian
  4. Har komentaren om låg nivå på bidragen något med mitt bidrag att göra eller? 😑 Hurvida en bra låt låter bra i både stereo och mono, så skulle jag vilja säga att det är olika. En del låtar behöver stereoljud för att inte bli grötiga. Och min låt råkar vara en sån. Men förutom att ljudet är i mono låter det mindre detaljerat och klumpigare än det gör på min dator.
  5. Tack för komentaren! baktung, betyder det att det är för många olika instrument i refrängen? Du får gärna testa att producera om den om du vill! Fråga bara, det skulle vara kul och se vad man kan göra av den.
  6. Aha de ljög för mig. (de sa de inte hade ändrat på något). Men jag skickade in min låt i Stereo. Ja vi är ju bara amatörer vi är ju inte värda dyrbar modern teknik som stereoljud. Den är ju självfallet reserverad för proffsen...he he, tja det är väl som det är, he he. Men de har i allafall lagt upp låtarna med ljud och bild och allt på sin hemsida. Man får vara nöjd för det! 😑
  7. Nä precis jag tycker att det låter helt okej. Jag tror faktiskt inte kvaliteten har försämrats särskillt mycket när allt kommer omkring. Jag tyckte nog ljudet hade blivit sämre för att filmen inte stack ut lika mycket som jag hade trott att den skulle göra. Min fil var nog på typ 32 meg.
  8. Jag skickade in ett mail om det att ljudkvaliten försämrats. Men dom sa att de la ut exakt samma video som jag skickat till dem. Och sen när jag lyssnade igen tyckte jag att den lät rätt okej ändå. Jag hade inte skickat in till dem i högsta kvaliten (dumt). Jag tänkte att deras server skulle krasha då. Men det jag tänkte spontant först när jag tyckte mig lägga märke till ljudförsämringen var att de har säkert förstört låtarna lite med flit för att man ska höra att det inte låter lika bra och "proffsigt" som Christer sjögrens kompisar gör i "den riktiga festivalen". He he...
  9. http://svtplay.se/v/1726076/melodifestival..._ut_i_manskenet Tack för tipset Ha ha ja det skulle inte vara några problem att göra den live. De har ju en stor skärm bakom där man kan projecera animationer. Och så skulle jag komma in på en glittrande måne som hissas ner från taket. Och så ska det vara balletdansöser med blinkande dräkter som agerar dansande stjärnor. Jag lovar att det blir en show ni aldrig glömmer! He he
  10. Stoneyoung nu har jag lyssnat på din låt i steroljud. Den var både rolig och rätt intressant musikaliskt. Videon var varierad också. Det hände saker hela tiden så tittaren hinner inte tröttna. I min video står jag ju mest stilla på samma plats, fast det händer ju en hel del i min video oxå (faktiskt). Men lycka till!
  11. Eller varför vill man vara med en vecka till, egentligen? Jag tycker SVT kunde ha gjort någon sorts utgallring innan de la upp det här. Vem orkar kolla igenom allt det här efter guldkorn? Tackar vet jag Studiofestivalerna, de känns ju i alla fall seriösa!
  12. Hej vad trevligt att höra. Ja jag har varit borta ett tag, men det känns skönt att vara tillbax. Det skulle vara kul med en komentar på videon om någon har tid. Är den värd att skicka till alla jag känner med uppmaning att rösta på den. Efter att ha sett lite andra videor kändes hela den här tävlingen lite olustig. Jag tyker inte om grejen med SMS heller. Det känns ju olustigt att smsa på sig själv oxå... fast man gärna vill gå vidare till de hundra som får vara med en vecka till. Skulle vara intressant att höra vad ni andra som är med i den här grejen tänker om de här sakerna. Någon som röstar på sig själv?
  13. Ha ha den var rolig din sång/video. Men texten var lite svår att höra, men, lurarna jag använde här hade bara en kanal så det kan ju bero på det. Men det syntes att ni hade väldigt kul! Är det några fler här på forumet som har med något?
  14. Ingen som har något att säga om mitt försök? 😏
×
×
  • Skapa ny...