Jump to content
Annons

diesel

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uddevalla
  1. Kom och tänka på, vem får ta smällen om d i efterhand uppstår en tvist om icke clearade samplingar? Om jag som producent säljer rättigheterna till mitt verk, har jag då något ansvar för d?
  2. diesel

    Ljudkort

    D e nog inget kort jag skulle valt för musikproduktion. Detta är i enklaste (och billigaste) laget, men funkar säkert om du egentligen bara vill koppla en mic till datorn. http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track.htm
  3. diesel

    ....

    Hur mkt du är beredd att lägga är viktigt att ange och hur många i/o. Har du redan smalnat av till dom alternativen ovan så skulle jag satsa på Focusrite Saffire. Har inte testat det själv, men hört mkt bra om den serien. Använder du Mac rekommenderar jag ett begagnat Apogee Duet.
  4. diesel

    RME AIO

    Finns 3st på blocket as we speak. Sök på 2496 så kommer dom upp 😉
  5. diesel

    RME AIO

    Du kan använda en XLR kabel som Analogfreak länkade till i post 11 mellan din Golden age Preamp och ljudkortet. En XLR sladd är mono, och du behöver inget annat eftersom Preampen är mono. Problemet blir större med högtalarna. Du bör skaffa ett par riktiga aktiva (med inbyggd förstärkare) monitorer som har XLR ingångar. Att spela in musik med PC-högtalare som referens känns sådär. Du har ett schysst ljudkort och Preamp men faller på högtalarna skulle jag vilja säga. Teoretiskt skulle det nog fungera med den typ av XLR till mini-tele sladden du länkar till om du skaffar en med hona. Kabeln du länkar till med XLR hane är avsedd för att skicka från tele till XLR och inte tvärtom som du vill göra.
  6. Ok, gammal tråd iofs, men kolla upp om inte duet går att seriekoppla. Vill minnas man kunde ha 4 st inkopplade samtidigt.
  7. Så är det. Står klart och tydligt i manualen till FF800.
  8. Gammal tråd, men snabbt svarat V1 är gul, V2 är röd/orange.
×
×
  • Skapa ny...