Jump to content
Annons

Jayla

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jayla

  • Födelsedag 1985-05-13

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Göteborg
  • Intressen
    Sjunga är ju bara så underbart.. Cello, Nikon, Grand Danois och nu lite, liiite gitarr tar upp resten. Fråga om det är nåt! :)
  1. Är det inte svårt för dig som är tjej att efter si och så många svetsloppor innanför overallen kunna avgöra vad som är bröstvårtan och inte? Nä nu var det gitarr du undrade över... 😮 Att planka låtar är ett jättebra sätt att lära sig spela. En ackordbok bör du ha så du kan ta ut olika ackord. 😏 Ha ha! nu fattade jag inte alls vad du menar? Killar har ju lika många vårtor dom! Mest fula brännmärken man får på insidan av överarmarna.. inte skitsnyggt precis :/ En ackordbok ska jag nog ha från den gamla hederliga tiden när man fick lära sig gitarr i skolan, kommer ungefär ihåg hur man stämmer och grund ackord, sen är det väl bara att utveckla.. Och ja just det, köpa en gitarr! 😉 Har kollat på några olika akustiska med inbyggd mik, men jag är ju ingen expert.. Blir väl nån fabriksvariant nu när man är så nybörjare.. Runt 4000 kan jag väl lägga, ingen aning om vad man får för 4 tomtar i gitarr världen, i cellovärlden är det ju bara en stråke typ.. Hmm!
  2. Välkommen! Kul att det går bra för dig! Lycka till i framtiden med allt! /Johanna
  3. Rostiga bultar? Ja det lät jättegulligt! hihi Gör lite ont kan jag tänka mig.. Man glömmer aldrig sin första svetsloppa! 🙂 Detta med gitarr.. undrar om man sakta men säkert ska bli självlärd eller gå en kurs eller nåt? Hm..
  4. Har letat men inte hittat den, säg till mig när ni hittar den! Ska leta vidare... 😄 Tack förresten Kaptenen!
  5. Gå till olika ställen och fråga, eller ring.. Tyvärr är nog många platser redan tillsatta, eftersom alla företag måste ha sina sommarvikarier färdiga ett tag innan semestern för att alla som annars jobbar ska få veta i tid om dom får extra ledig i sommar eller inte.. Skulle föreslå små företag, små butiker, städning, simskolor och så där det kan vara brist.. Hade du bott i göteborg hade jag kunnat fixa nåt (inget med musik dock..) hm synd.. En annan idé är ju att klippa grannens gräs och buskar 😉 Men kom överens om priset först så du inte gjort jobbet och blir snuvad på pengen 😛 Lycka till!
  6. Välkommen ut allihop! Studenten är kul. ska väl inte berätta vad som händer sen. :/ haha Grattis!
  7. Ah just det, det med mig mag, det är interaktiv och aktiv gas.. eller nåt sånt. Pinsamt dålig koll där. :S Var glad att du jobbar på Pinin där har jag hört att dom har hyffsat AC system och friskluft i svetsburkarna. Vi har typ 38 grader i fabriken och folk svimmar typ av värmeslag om dom inte druckit tillräckligt. 🙂 Blir så sne på sånt, är det svårt att ha standard som inte liknar Kina i en fabrik i Sverige? 🙂 Ja vi ses väl här i forumet.. Kanske också om vi gör "studiebesök" på Pinin (ja det händer haha) Hade så bra!
  8. Jag är kluven i frågan. Min sångpedagog menade att alla kan lära sig men att tar mer eller mindre tid helt enkelt. Att det inte alltid finns pedagoger villiga att vänta och ha tålamod ^^ Men ville folk betala för sånglektioner gav hon dem själklart det, men aldrig med motivationen "du kommer bli grym" utan mer, "du kommer lära dig vad sång är och hur rösten ska användas" Hur som helst, jag har en kompis som spelar fiol, och som räknades som "underbarn" då hon var så musikalisk och hade sånt begåvad gehör från barnsben redan. Men denna människa kan inte sjunga en enda ton rätt! Hon är så tondöv fast hon har sånt gehör och kan återge allt på sin fiol, men inte med rösten. 🙂 Hon har ändå gått hos sångpedagog (hennes mamma tyckte väl det behövdes) men dom orkade väl helt enkelt inte, det fick bli fiol istället. Så med den slutsatsen säger vi nog att alla inte kan lära sig sjunga.
  9. Hej! Kanske är det mag vi har? minns inte, jag bara jobbar, frågar inget haha! 😎 Så var jobbade du? P28 eller p2x? Truck är ju betydligt glidigare, enligt oss som svetsar.. fast dom har alltid böcker med sig så man tror ju att det är tråkigare, MEN slappare 😛 Men du har inte fått jobb på Volvo PV va? Måste väl vara lastvagnar eftersom dom inte tar in semstervik på PV i år.. pengar pengar.. Det där med att svetsa utan hjälm, ska berätta att vi hade en riiiiktigt speciell kille hos oss som var underhållstekniker, jag behövde hjälp med att lägga en svets på en ûber-tunn plåt, så jag "kallade" på honom och när han kom tog han svetsen i handen och stirrade in i svetsen med den jobbade, iförd shorts och t-shirt och inget mer 😮 INGET MER! 😮 :o Jag frågade efteråt om han överhuvudtaget såg något. Och han sa: "Svetsen blev bra. Då är allt bra". Hade! Vilka ena..
  10. Nissan Sunny? Visst är den en pärla.. För mig man kunde vinna såna på Bingolotto förr, eller var det Lyckohjulet? MIG är det jag använder också, så jag är knappast svetsar-svetsare.. Men brorsan har visat dom andra typerna och det är lika varmt kan vi konstatera.. Vi svetsar ju i väldigt tunna plåtar på karosserna (volvo XC90) och väldigt smått. En chef sa till mig att jag såg ut att tillhöra ett mek-garage när jag började slipa ner en robotsvets som var helt kass, så jag skulle nog passa i ett bilbygge haha! Ärligt är jag kass på bilar i övrigt. Så jag har nog inte mycke att tillägga i den tråden 😲 Time for sunshine.
  11. Haha! Den var bra, synd jag inte bodde i Gbg för några år sen bara hahaha Nä jag spelar ju cello, host host och svetsa har jag lärt mig på jobbet.. 😆 Men läskigt bra inprickat med Frölunda eftersom jag just flyttat därifrån (bodde ett år, dvs första året i gbg där) Svetsteknik. Hm kanske skulle gå den om man blir av med jobbet (Volvo PV)
  12. Nä är inte därifrån, men jag har bott där en stund! 😛 Hur vet du vem jag är? 🙂
  13. Tack tack hörrni! Ska tanka hem en del böcker, bara det att mobilen/mp3 just pajade så semstern känns långt borta.. Nä 23 år är kanske inte så gammalt, men krämporna börjar ta vid.. heh Känner mig gammal att börja med nytt eftersom man var så liten när man började spela cello.. Å andra sidan har man väl en så där 60 år kvar att leva så man hinner nog lära sig en del nu när jag tänker efter. 😉
  14. Det var ett helt gäng! Låter ju kanon, ska nog ta och läsa, eh höra allihop! Älskar också historia och såna grejer.. Semstern kommer ju dyka upp bara så där .. Tack!
  15. Haha! Hårda typer vet jag inte! Vi är en 30 galna ungdomar mellan 20-45 som får för mycke pengar fär i princip inget jobb.. Jo vissa dagar sliter vi allt rätt bra 🙂 Svettigt är det ibland, iaf när det är 38 grader i fabriken och man står med skinnärmar, hjälm, långbyxor osv.. :/ Inte så kvinnlig då om man säger så! 🙂 Har inget än som är värt att lyssna på, får väl se.. Har en kompis som kan spela in, men det är så ruttet ljud att jag inte vågar kalla det ljud haha Hm, har faktiskt ett antal MC-knuttar nu när jag tänker på det.. En snubbe kör nån slags trehjulig manick som är för stor att kallas trehjulig moppe... Svetsa och spela samtidigt.. Aldrig tänkt på det förr, men vi bankar och trummar ganska mycke så vi skulle nog kunna starta ett kaross-band á la Weld!
×
×
  • Skapa ny...