Jump to content
Annons

Reakard

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Örnsköldsvik

Socialt

  • Skype
    rickard.lundqvist@hotmail.com
  1. Tjena! Läs mitt meddelande jag skickat ang mesa-låda! Om du fortfarande är intresserad av en alltså =)

    1. evilrocker

      evilrocker

      Hej

       

      Tack för erbjudandet, men har beställt annat redan. Kanske blir någon mesa längre fram. :)

  2. fan va grymt namn du har!

  3. fan va grymt namn du har!

  4. Har du testat prata i micken samtidigt som du skruvar upp volymkontrollen för preampen (ingång A eller B ) tills du ser att den indikerar en signal? Om du har signal, stega fram från "off" till "main" med knappen under texten "direct monitor". Dra upp "level" också. Om du inte testat allt det visserligen..
  5. Hej. Jag ska försöka uttrycka mig kort och enkelt: Jag har köpt en behringer intelligate (vanlig gate) och en behringer virtaulizer (chorus, reverb, delay.....). Dessa har jag tänkt använda till min dual rectifier-stärk. Först kopplade jag gaten till fx-loopen och vred mix på 100%, spelade ett tag och konstaterade att den funkade kanon. Gjorde samma sak med virtualizern, fast måste då vrida mix till ca 30-50% (beroende på hur mycket effekt man vill ha) eftersom att det annars enbart kommer reverb (ingen ren signal) genom högtalaren. Problemet är alltså att kunna använda både virtualizern + gaten samtidigt, eftersom att det inte går igenom någon ren signal genom virtualizern, enbart effekterna. Att koppla gaten mellan gitarren och stärken blir inte bra, den skär bort för mycket av gitarren och går inte att ställa känsligare. Det är alltså såhär jag skulle vilja ha det: gitarr->stärk->(send)gate->virtalizer(return)->högtalarlåda. Om det gått att ställa mix på virtualizern, så den släpper igenom lite ren signal hade det varit löst. Finns det någon som vet hur jag ska lösa detta på bästa sätt måntro? 😄 Är ganska ny på det här med just rackar, hoppas ni förstår. Tack.
  6. var det där en fråga? 🙂 jajo.. adat har jag ju
  7. Halloj! Får inte fibern till mitt emu 0404 att funka. Där man lägger till strippar i patchmixen kan man inte markera "physical source". När jag testade med en kompis emu 1212M så funkade det i alla fall bra med adat. Nån som vet vars problemet sitter? Jag har ju optical in/out på ljudkortet så det är väl inte mer än rättvist att det ska fungera för mig med... 😮 tack.
×
×
  • Skapa ny...