Jump to content
Annons

UhhuhRadio

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Jack heter jag och jag har spelat i bandet Aright! (http://myspace.com/arightmusic) dom senaste 5 åren. Vi har ju gjort några riktigt bra spelningar på Debaser Medis/Slussen, Allhuset, Mosebacke etc. Men nu letar jag efter ett projekt som ska funka på bara två pers (stora och små scener) och ställer sig lite utanför det klassiska bas+trumma+gitarr upplägget. På svenska och/eller engelska. Vilket/vilka instrument du spelar är inte så viktigt (gitarr är mitt huvudinstrument) men du bör kunna föra rytmiskt i vissa låtar och spela solon/melodislingor i andra. Jag lyssnar på det mesta, just nu mycket The National, David Ford, White Stripes, och The Low Anthem. Mitt solo-projekt låter för närvarande såhär: http://myspace.com/uhhuhradio ...men jag har aldrig haft en sammanhållande bild av hur jag vill låta, bara att det ska vara kul, att man ska känna någonting för musiken och att det ska funka bra live. Hör av dig om det låter intressant! //Jack
  2. Haha, det är bra men inte så användbart live kanske 😉
  3. Indiepoprockbandet Aright! släppte nyligen sin första EP "I can't stand the rain I am made of sugar" (Swedesplease.net kallade den en blandning mellan Bright Eyes, Depeche Mode och Oasis). Nu söker vi en trummis för gig i vår, sommar, höst och framåt! Lyssna på Spotify: http://open.spotify.com/album/2vlELLJKTvrj5as78AdJj7 Lyssna på MySpace: http://myspace.com/arightmusic Skivan är en väldigt stämningsfull elektronisk pophistoria men live (vid fullbandsgig) är vi bra mycket röjigare. ...som i det här youtube-klippet: http://www.youtube.com/watch?v=A29fj2TCS5A Musikinfluenser i bandet går från Stone Temple Pilots och Pearl Jam till Bright Eyes och Jay-Z och som personer tycker vi om Ricky Gervais och öl. Ambitionsnivån i bandet är hög men just nu är vi alla hobbymusiker och ser också helst att ni är det. /Jack, sångare och gitarrist i Aright!
  4. Några av låtarna skulle funka med live-trummor men dom är i minoritet. Trummisar känner jag men det är trummaskin-ljudet jag är ute efter 😉 Tack ändå!
  5. Ny skiva ska spelas in till soloprojektet! Musiken låter såhär: http://myspace.com/uhhuhradio Jag har hyfsad koll på ganska många instrument men är rätt hopplös på trummor. Jag kan trolla fram ett bra beat men har inte tålamodet till att göra det dynamiskt eller varierat. Kan du?
  6. Finns en bunt youtube-klipp på mitt band 😆 Här spelar vi på The Liffey: http://www.youtube.com/watch?v=A29fj2TCS5A På Debban Slussen: http://www.youtube.com/watch?v=q_Zz81FzbW8 ..och här framför trillingarna Wallsten en hyllningslåt till Lily Allen: http://www.youtube.com/watch?v=4a-aYlnx6IE
×
×
  • Skapa ny...