Jump to content
Annons

Vasting

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Vasting

  1. Tackar tackar för alla svar, får kolla upp alla ni har nämn 🙂 Kanske blir att köpa 2-3 böcker istället för en. Om någon annan vet någon annan bok eller tycker att ovanstående böcker e bra SÄG TILL! Mvh!
  2. Hej! Har försökt den senaste tiden med musik teori dock utan lycka. Allt känns ologiskt utan ett system bakom sig. Har testat med både video och text, dom flesta på engelska. Dom böckerna jag hittade på svenska kändes o uppdaterade och oförståeliga. Så nu har jag bestämt att köpa en riktigt bra bok! priset må kvitta! Vilket bok inom musikteori (på svenska) är bäst? Mvh
  3. Har bara hört och fått dåliga saker från vista, råder dig starkt att inte välja det! Vet dock inget om Windows 7, Jag kommer hålla mig till XP en bra tag till känns det som i alla fall.
  4. Kanske finns någon som vill göra ett försök..
  5. Menar om det finns några bättre eller liknande i samma prisklass 🙂 hahaha, fick mig allt ett gott skratt där 😛 Såklart jag ska åka och lyssna på dom men är ute efter lite info om dom, någon som har erfarenhet av krk eller liknande. Behövs verkligen suben då? om jag behövs då verkligen rp8 istället för rp6? Cheers
  6. Tjena! Är ute efter nya högtalare, har kollat mycket och har fastnat för dom KRK, något bra och ha eller finns det något bättre? En speciell fråga som jag är ute efter är om suben verkligen behövs? (jobbar med elektronisk musik) Köp förslag: 1. Rokit RP-8 G2 + KRK10s 2. Rokit RP-6 G2 + KRK10s 3. Rokit RP-8 G2 Rokit RP-8 G2 Kostar 6000 (Par) Rokit RP-6 G2 Kostar 4800 (Par) KRK10s Kostar 5000 Monitor: http://www.krksys.com/product_rokit.php Sub: http://www.krksys.com/product_krk10.php Tack för svar!
  7. Tack för informationen alla! Tror det lutar åt 828mk2 då jag kan hitta det billigare begagnat 🙂
  8. Okej, det låter som ni båda INTE rekommenderar USB2.0 eller? La till en fråga: Vilket ska jag välja UltraLite-mk3 eller 828mkII?? Tack för alla svar!
  9. Jag skulle ta och kontakta Presonus support :/
  10. Okej... detta var nytt för mig tack för informationen! 😉 Hur stor skillnad är det egentligen på latency om du vet? kommer nog jobba i 5ms, kommer det bli ett problem? CPU-belastning tror jag itne kommer vara ett problem då jag har intel i7 920 😉 Tack för informationen!
  11. Som det lyder i titen, spelar det någon roll att det är USB 2.0 istället för firewire? Va skulle ni ha valt? UltraLite-mk3 eller 828mkII?? Cheers!
  12. Kanske denna: http://www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=3 😉
  13. Alltså, hellre fp10 eller muto en m-audio och edirol? Men helst muto kortet?
  14. Vilket av följande kort skulle ni köpa?? och varför? EDIROL FA-101 http://www.rolandus.com/products/productde...mp;ParentId=114 FP10 http://www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=3 UltraLite-mk3 http://www.motu.com/products/motuaudio/ultralite-mk3 FireWire 1814 http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814.html Tack för svar!
  15. Har redan en mixer 😄 som sakt är det ett ljudkort jag är ute efter! 🙂 Detta var mycket intressant! ska kolla upp den mera! tack Nej, ett ljudkort, behöver alla in och out gångar samtidigt.
  16. Tjenare! Jag är på jakt efter ett ljudkort med minst 7 in Och 5 out som det lyder i titen! Jag hade tänk mig något av denna set up: Grön är In, Röd är Out För mics ska det naturligtvis vara med preamps resten räcker det med vanliga line in/out Firewire är också ett krav Pris går att diskutera, är mest ute efter dom modellerna som passa mitt behov Digitala in/out är ointressant Har kollat mycket på M-audio firewire 1814 men vet inte om det är något för mig. Någon som vet ett annat ljudkort?? 😛 Tack för svar!!!!!
×
×
  • Skapa ny...