Jump to content
Annons

JakeEK

Medlem
  • Antal inlägg

    35
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om JakeEK

  • Födelsedag 1994-09-13

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Alingsås
  1. Nu är utmanarna till Mange Makers här. Fabbe Fakers har nu släppt sin första video och låten "Fest Hos Fabbe". Check it out! http://www.youtube.com/watch?v=NY8DfQEOdbA
  2. Hej! Har nu suttit i flera timmar utan att lösa mitt problem. Jag har för första gången jobbat med film till ljud i logic 9. Och allt har gått bra tills nu när jag ska bounca. När jag kollar/lyssnar på projektet i logic så är ljudet från kameran muteat och man hör bara ljudet jag har spelat in i logic. Men när jag bouncar det så ligger kameraljudet kvar! jag har även kollat på amerikanska forum där folk har löst det problemet med tips från andra.. men inget har funkat för mig ännu.. Sen hittade jag denna guiden http://en.wikiaudio.org/Logic:_Export_audio_to_movie som jag har förstått och följt korrekt tills det sista som jag inte förstår : "To deselect the original audio and hence removing it from the export simply click on the displayed sound file information". Jag kanske är jätte dum som inte fattar detta men jag behöver verkligen hjälp! Tack på förhand! Peace!
  3. mitt tips är att du börjar jonglera!
  4. 1 poäng till låt 09 - Below The Blackened Surface IV 2 poäng till låt 06 - Manual 4 poäng till låt 04 - Angel of death 6 poäng till låt 05 - Some Kind Of Horror 8 poäng till låt 01 - Horror
  5. http://theatriumstudio.com/ <--- Tommy Lee's studio, jävlar säger jag bara!
  6. Jag skulle rekomendera Logic, för det blir allt fler studior som har det och det är väldigt lättanvänt. Annars kanske pro tools, men då måste du ha hårdvara också, dvs. pro tools -judkort. (så har jag hört att det är iallafall.) Själv kör jag cubase 4 men ska snarast gå över till Logic 9.
  7. jag tycker: Christian Walz-Corner Erik Hassle-Hassle David Guetta-One love Sen tror jag att John Mayer's Battle Studies som kommer ut om några dagar kommer klå dom alla!
  8. Jag ska snart köpa mig en macdator och logic 9. Jag undrar vad det är för skillnad på det olika logic versionerna: Express, studio och pro(om det finns). Jag vill kunna spela in allt från singer/songwriter och fusion till techno och hårdrock. Är det mycket som inte går att göra i express versionen? Tack för svar!
  9. Michael Jackson-Billie Jean Christian Walz-You look all the same tonight väldigt lika intron! men väldigt nice endå
  10. Jag tar gärna en invite =) Tack!
  11. JakeEK

    Nice TVKVÄLL

    vill bara tipsa om att popcirkus börjar halv 8 ikväll, då handlar det bland annat om den grymma producenten låtskrivaren sångaren musikern..: Christian Walz. ( 2an) sedan kommer sista avsnittet av made in sweden klockan 9 på tv4!
  12. JakeEK

    Gitarrtråden

    fender japan stratocaster rosenträ fender golden premium kabel och en liten ibanez stärkare, men jag har en gammal fet fenderhögtalare som jag ska köpa topp till!
  13. Vad för inställningar ska jag ha för att få som mest autotune effect?
×
×
  • Skapa ny...