Jump to content
Annons

dejvstah

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Detta kanske är en stretch gällande studioutrustning, men här är det jag undrar över: Jag är ute efter ett skrivbord till min hemmastudio/sovrum/jobbstation. Något som ska passa in i ett snävt utrymme helt enkelt. Jag letar efter ett skrivbord som är max 60cm djupt och 250cm brett med utdragbar skena undertill för ett midi-keyboard med 2 oktaver. Är det någon som har något tips?
  2. Herregud, om de där cochleaimplantaten fungerar skulle jag bli helt överlycklig. Jag är döv på vänster öra och har varit det sedan födseln(eller så länge jag kan minnas). Det där måste jag helt klart kolla upp! OT: Helt klart döv. Synen är för mig det viktigaste som finns.
  3. Tjenare! Jag är ny här och vet inte om tråden hamnar rätt nu, men bortse från det och försök istället hjälpa mig med ett litet problem jag har. Jag undrar hur man ändrar tempot i en mp3-fil för att få den att synka med en annan i en mash-up. Jag vet att pitchen kommer ändras, men det är inte hela världen. Jag använder Logic Pro 8 för övrigt. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...