Jump to content

sinatora

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About sinatora

 • Rank
  Nykomling
 1. Knappdragspel i fint skick säljes eller bytes mot liten synth. Pris, är värt mer än det går att sälja för byte är att föredra.
 2. Hej söker efter en comp 54. Tänker mig 2000kr. Även EQ är av intresse, 73 eller 81 Mvh Marcus
 3. Ska ni ha studion för er själva eller planerar ni att hyra ut tid? Oavsett vilket så är det ett snyggt bygge.
 4. Mycket imponerande, roligt att ni kör 100% all in. Snyggaste bygget jag har sett.
 5. Har en Behringer Motör 49 till salu, gigbag medföljer och garanti kvar. 2800kr
 6. Mixern är en gammal 16-kanalers och jag har inte namnet på den i huvudet. En Zoom H4n låter riktigt bra och det är helt klart ett alternativ. Tanken var dock att micka upp det mesta och köra allt genom PA:t för att genom mixern kunna balansera allas ljudnivåer inte bara för inspelning men även för ljudet när vi repar. Inspelningsmöjligheter verkar skita sig lite eftersom det som tidigare påpekats kommer att "läcka" ljud åt alla möjliga håll. Blir nog till att försöka få till ett vettigt ljud i replokalen för det första och inspelning får sedan ske på lämpligt sätt, kanske en H4n. Tack för input!
 7. Jag är på jakt efter en liten nödlösning till replokal/studio. Den utrustning jag har hemma kvalificera som en liten amatörstudio. Nu ska det försökas sättas upp en lite replokal med inspelningsmöjligheter. Inspelningen sker direkt från mixern men vi behöver lite ljud också därför måste ett mindre PA införskaffas och min fråga är om man klarar sig med något i denna stilen: http://www.musik-produktiv.se/peavey-audio-performer-pack.html Kommer man ångra sig för att man köper för billigt? Vi kommer att köra mixern direkt in i PA:t och frågan är om det duger med ett enklare PA eller slutar det med att man gråter blod. Allt ligger på amtörnivå men man vill ändå att det ska låta ok. Vi spelar inte på riktigt hög volym så att det bara är 100W utgör i sig inget problem.
 8. När det gäller mollskalor så finns det ganska många, och grundläggande musikteori brukar bara omfatta dur och den vanligaste mollskalan (ren eller naturlig moll). Utöver det så finns det t.ex. ungersk mollskala och mollpentatonisk. Det är nog ganska få förunnat att kunna alla skalor flytande. Snarare är det väl så att man kan de skalor som man använder sig av mest.
×
×
 • Create New...