Jump to content
Annons

DrMeanRed

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om DrMeanRed

  • Födelsedag 1987-03-13

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Karlskoga
  1. Vet inte hur sugen man är på att ge nån annan nått gratis som man själv betalat över 900$ för.
  2. Med dubbad sång brukar iallafall jag mixa båda spåren någorlunda lika, men på dubbspåret brukar jag skära lite i toppen för att undvika dubbla s- och t-ljud. Det blir snabbt stökigt om det finns för många sånna. Av samma anledning brukar jag undvika delay på dubbad sång.
  3. Charmigt gnissel från bastrummepedalen också 🙂 Man kan ju ana hur snacket gick innan giget. "Nu kör du bara dom grejerna vi har kommit överens om, inga frispel!" 🙂
  4. Det verkar vara tunna alu-rör och kopplingar av armerad plast. Kändes stabilt när jag skruvade ihop det och det står inte och gungar när man slår på det. Känns som att det kommer att hålla, om inte plastskarvarna spricker helt plötsligt. Har dock läst i en kommentar på youtube att en kille slitit ut plasten på baskagge-padden med sin dubbelpedal. Men jag tror inte det gör något för funktionen egentligen. Ja ok, men det låter ju rätt okej faktiskt. Då överväger jag nog ett köp. Tack för hjälpen!
  5. Ok ok, det låter bra. Det där med olika zoner hade ju också varit helt okej, men man kan ju inte få allt. Hur är det med hållbarheten på kitet, känns det du har rangligt eller nått?
  6. Halloj! Jag funderar på att skaffa mig ett digitaltrumset och koppla upp mot EzDrummer för lite enklare övning hemma i min lägenhet. Frågan är bara om det funkar med t.ex Thomanns billigare Millenium-kit för att det ska svara bra på olika hårda slag. Är det kanske rent av det man betalar för när det gäller dyrare moduler? Är ganska novis på det planet, så all hjälp uppskattas. Ha en god jul!
  7. Som tidigare nämnts, deras UR-program var sjukt bra. Beställde för övrigt hem den där för ett par månader sen, gick väl på nånstans på 200 spänn tror jag men tänkte att det var värt det. Och vad får jag hem i brevlådan? En VHS! Tydligen var det då "allmänt känt" att Mats/Morgan inte hade släppt nån DVD. Det var bara en liten parantes till er som kanske tänkt köpa den. 😆
  8. Haha, alternativt nått att trumma på under långa hissturer. 😄
  9. Den var så bra att jag måste ansluta mig till denna falang. Så nu hatar jag också. Alla som spelar som inte byggt sitt instrument själva! Det är ohemult! Bra resonemang! Fast om man inte fick kalla sig musiker om man inte byggt sitt instrument själv så skulle det bli en jä**a brist på tex pianister eller varför inte organister...Nu när jag tänker efter är det egentligen inget vidare resonemang alls. Skall man bygga datorn som man spelar in på själv också? //Strangelove Det samma borde gälla för bilister, kan man inte bygga sin egen bil så ska man fanimej inte köra heller... eller vänta..
  10. Vore kul om nån flink rackare förde statistik på det här sen, åsså kan vi kora dom mest hatade artisterna!
  11. Håkan Hellström är en artist jag har lyssnat på om och om igen och inte alls förstått grejen. Sur menlös stämma, gamla tradiga melodier och helt obegripliga texter. Sen har vi det där, jag vet knappt vad som är vad i den här genre-djungeln. Men Screamo kanske? Alla band låter likadant och lika illa. Tack för mig!
  12. Oj, man blir ju ganska sugen att veta vad du faktiskt lyssnar på 😏
  13. Ja jäklar! Glömde ju att följa upp! 😲 Jo jag avinstallerade kortet helt enkelt och drog ner dom senaste drivrutinerna helt enkelt... Lite pinsamt enkelt nästan, men ibland ser man inte skogen för alla träd 😐 Tack för tipset!
  14. Det är nog bättre att maila Thomann direkt, dom har svenska medarbetare också som kan svara på frågor. I annat fall skulle jag nog fråga på posten, kan nog vara lite dom som bestämmer hur stora paket dom kan ta hand om.
×
×
  • Skapa ny...