Jump to content
Annons

bonniekiller

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    trollhättan
  1. har en boss metal core som jag tycker funkar bra till det distade ljudet. men det "clean" ljudet jag har låter så torrt och stelt. finns ju massa multieffekter har jag sett men vilken ska man ha?
  2. har en peavey bandit 112 och en lespaul kopia till gitarr. är trött på de usla clean ljudet man har och tänkte fåga om det e nån som vet om det kanske finns en pedal man kan köpa för att få ljudet jag är ute efter?. ljud jag är ute efter: metallicas "one", "sanitarium" och "nothing else matters" är ex på låtar jag vill kunna spela. sen vill jag också ha delay och kunna få ett riktigt djup gitarrsoundet.
  3. okej. kanske skulle köra på en emg 81. det är ingen som har provat seymour duncan blackouts? verkar vara grymma.
  4. Hej! jag har en black devil gitarr som jag köpte på musikborsen för 3000 kr. det är en gibson les paul kopia och jag vill byta mina mickar på den för jag är less på dess skitljud. jag spelar mest metal och jag vill ha nåt som man kan dra feta riff med och spela grymma solon på. jag har läst lite om emg 81 och Seymour Duncan invader mm. men kan inte bestämma mig. är det värt att byta mickar på en gitarr för 3000 kr? blir det bättre ljud? snälla hjälp mig:) ps! min utrustning är: boss metal core peavey bandit 112
  5. Hej igen. Var och köpte en sådan boss ml-2 innan och det låter riktigt bra nu. Har dock en annan fråga.. vilka bra pedaler finns det för att få dom där ljusa effekterna som typ metallicas nothing else matters och one? Har googlat men inte hittat något som tilltalat mig.
  6. hej! jag undrar om det är någon som vet om detta är en bra kombination? jag har en peavey bandit 112 som jag köpt men vill ha lite mer variation på metal soundet. gillar band som metallica, pantera o liknande och vill komma hyfsat nära deras sound. är det en bra ide med en boss mt-2 om min budget ligger runt 1000 lappen? tacksam för svar!
  7. hej. satt o tänkte.. har oxå funderat på o köpa en sm57.. behöver man något speciellt program i datorn, ett program att spela in i, redigera osv.. isåfall vad?
  8. förstärkarna är peavey rage 158 och bandit 2, har en digitech rp 100 effekt, är är ute efter att spela allt från rock till metal. om jag köper en Shure SM57 behöver jag köpa nytt ljudkort till datorn eller nåt sådant? blir inspelningen hyfsad när jag spelar ex metal/hårdrock? tacksam för svar
  9. jag har spelat gitarr i ett bra tag nu och vill spela in lite material. vad är det man behöver om man vill spela in lite rock/metal riff med t. ex två gitarrer, läste lite på forumet och där står det att man kan använda olika mickar o div. kan någon ge ett bra förslag om vad man ska använda och som inte kostar skjortan 😄 vi har två gitarrer, två förstärkare, o effektpedaler.
  10. någon som har erfarenhet av denna multieffekt? har försökt hitta en bra hevy metal effekt "metallica" typ men har bara fått mest ultra brus dist.. mycket tacksam för svar
  11. har bara spelat i ett år. jag har en peavey rage 15 w och en digitech rp100 pedal, och jag tycker inte att ljudet är speciellt bra. vad tror ni är bäst? att köpa en combo med inbyggd effektenhet, eller en billigare variant utan och köpa till en vid sidan av? vill ha en förstärkare som man kan spela både lågt och högt på och samtidigt låter bra,, bor nämligen i lägenhet:)
  12. hej. jag ska köpa en ny förstärkare för hemma bruk. har tänkt mig lägga ut typ 5000 kr för den, vet inte riktigt vad jag ska välja, var inne på mashall mg100 men läste att den inte var en höjdare..vill ha en förstärkare som kan spela riktigt heavy metal (metallica typ) och bra "clean" sound vad ska jag välja? mvh robin
×
×
  • Skapa ny...