Jump to content
Annons

Danell

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Läst på lite och det ligger mellan DT 250 och ATH-M50... Vad säger ni? Vilken tycker ni är bäst?
  2. Hej! Är nu ute efter ett par hörlurar som ska användas vid filminspelningar och mixning av ljud. Jag vill ha dom så slutna som möjligt så när jag är ute och spelar in så hör jag endast mick-ljudet och inte ljud utifrån. Dom får gärna vara väldigt bekväma då jag kommer ha på mig dom i ett par timmar i sträck, så kåporna får vara stora. Prisklass från 1500:- och neråt. Hittills har jag blivit tipsad om KRK KNS 8400 och Beyerdynamic DT 250 men jag har också hört lite ont om dom så vill veta lite mer vad andra tycker och tänker 🙂
  3. Danell

    Vad är Cubase 5 LE?

    Hej! Nyligen köpte jag mig en zoom H4N och fick med Cubase 5 LE och tänkte det kan vara bra att slänga in på macen jag ska jobba i då jag har Cubase 5 på min PC. Dock så undrar jag... vad står LEt för? Jag hittar Cubase 5 och Cubase 5 studio men var är skillnaden mellan Cubase 5 och Cubase 5 LE? Jag har sökt massor på google men hittar inget direkt... Sedan andra frågan. Om LE är en väldigt nerbandat version, vart kan man hitta en uppdatering (om det finns) till hela 5an (eller direkt till 6an) för det hittar jag inte heller då jag har sökt. Tack så jättemycket i förväg!
  4. Lite off topic men... Jag postade vad som stod på 99musiks hemsida här: https://www.studio.se/index.php?showtopic...=0#entry1060446 😉 Btw, kul att du fick upp musiken på spotify =D Har min där oxå ^^ ska lyssna på dig nu 🙂 och för er som säger att man inte får något från spotify, jag tittade mitt recordunion användare och såg att jag hade dragit in 0,64$ (och då har recordunion dragit bort de första 5$ som dom gör) och jag är en rätt så icke-känd musiker ^^ (jag blev paff när jag såg det men siffrorna ljög inte. Jag kunde ta ut den lilla summan till riktiga pengar 🙂 )
×
×
  • Skapa ny...