Jump to content
Annons

themaxX

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About themaxX

 • Rank
  Medlem
 1. jepp förstår vad du menar. har inte jobbat speciellt mycket med volymbalansen på den. tack för kritiken uppskattas alltid (sitter faktiskt och pillar med sidechainen för kicken nu)
 2. jag vet inte. brukar gilla ditt shit thomasj men denna föll mig inte i smaken. kicken och att det låter slagsmålsklubben-melodi under en ordentlig fylla ogillade jag.
 3. 26 downloads

  Senaste låten Står still vet inte hur jag ska knyta ihop den riktigt så kritik och ideer är mer än välkomna. Har tagit bort lite samplingar från filmer för att göra den Studio Forum legal. (bl a zorn från the fifth element) psykadelisk långtradare. Hoppas den gillas!!
 4. File Name: 3m - Devil's theme File Submitter: themaxX File Submitted: 24 Apr 2008 File Category: Elektroniskt/dans Senaste låten Står still vet inte hur jag ska knyta ihop den riktigt så kritik och ideer är mer än välkomna. Har tagit bort lite samplingar från filmer för att göra den Studio Forum legal. (bl a zorn från the fifth element) psykadelisk långtradare. Hoppas den gillas!! Click here to download this file
 5. allitd kul att höra att musiken man gör uppskattas. Kan hålla med dig om att volymen kanske kan sänkas på diverse ställen. jag ska mixa om den och ta bort vocals eller vocoda sången.
 6. F-n va kul Är rätt häftigt måste jag säga att få höra sin låt nu i två remixar och inte den ena den andra lik. Nu är jag inte insatt så i stilar, men den är väll nu i tre olika stilar egentligen? Vad va det ni menade med rösten, jag som inte är insatt fattar ingenting Denna skickar jag upp på första sidan så vi samlar alla där, jättekul att höra som sagt. Tyckte om ljudet du hade fått till på synthbasen. Sedan kändes det som lite medeltidsmelodi nästan med melodiljudet, hehe, det var roligt att höra, tack för ett jättebra jobb och som sagt, skickar upp länken till förstasidan. MVH Anders Voclasen är jue "stulen" ifrån mr bennys "satifaction" egentligen kan man inte kalla det vocals!!! haha hehe, kanske inte. Är ingen moralgubbe, men som sagt strider det mot forumets regler. Då det är jag som är ytterst ansvarig för tråden så är det ju även jag som måste ta ett beslut här. Jag tycker vi gör på följande sätt för att få reda på om detta är okej att ha med i tråden. Jag kontaktar Admin där jag ber dem själva gå in och lyssna på remixen och besluta ifall den är okej att ha uppe. Då får vi veta säkert och har gjort det som är rätt när en forumregel kommer upp till diskussion. Tråkigt om det inte skulle vara okej, men regler är ju regler. MVH Anders Bra där! Som sagt för mig personligen struntar jag i vilket, men regler är regler. får damma av den gamla datormicken och ta ngra toner.
 7. haha. tråkigt att du inte gillar den. Trevligt att du är väldigt ärlig och rättfram med vad du tycker. Du får gärna utveckla vad du menar med lyteskomik.
 8. F-n va kul Är rätt häftigt måste jag säga att få höra sin låt nu i två remixar och inte den ena den andra lik. Nu är jag inte insatt så i stilar, men den är väll nu i tre olika stilar egentligen? Vad va det ni menade med rösten, jag som inte är insatt fattar ingenting Denna skickar jag upp på första sidan så vi samlar alla där, jättekul att höra som sagt. Tyckte om ljudet du hade fått till på synthbasen. Sedan kändes det som lite medeltidsmelodi nästan med melodiljudet, hehe, det var roligt att höra, tack för ett jättebra jobb och som sagt, skickar upp länken till förstasidan. MVH Anders Voclasen är jue "stulen" ifrån mr bennys "satifaction" egentligen kan man inte kalla det vocals!!! haha
 9. hehe. okej du kan få låna det o pula med det om du vill:P haha blir nog bara benassi kräm av allt. men sure send it over!
 10. tack tror inte det är illegalt att använda en mening som dessutom är söndervocodad!!! haha hoppas jag inte i varje fall.
 11. tack:) håller faktiskt med dig!
 12. Gizmozis - Untitled (3m remix) min remix. Hoppas du gillar den. lite daft punk/benni benassi inspirerad.
 13. den är väldigt bra. snurrljuden borde du göra en hel låt på á la familjen!! brukar inte gilla mjukishouse men denna va riktigt skön.
 14. haha kanske gör en tech-house version. men riktigt kul att du gillade den. tackar tackar
 15. themaxX

  High

  coolaste jag hört på ett tag. vilket musikprogram använder du??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.