Jump to content
Annons

marcussss

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det är såfall ett playlist baserat program om man kan kalla det så, som tex SCS, att endast ha en enda knapp att trycka på för att utföra mina kommandon, start, stop, fade, pan, simultanstart m.m. Hur funkar Live som cue-system är det Live Sampler ni menar pratar om då och funkar det endast med MIDI-kommandon eller som jag beskrev ovanför?
  2. Tjena, är det någon som vet ett billigt alternativ för olika cue-system att använda i datorn under tex teaterproduktioner m.m. Har kollat på Sound Cue System och SFX men de kostar en hel del. Har använt mig av mjukvarusampler med midiklaviaturstyrning innan men vill ha ett program med mer variabler än att bara kunna spela upp ljudet på kommando.
  3. Nu har jag lyckats få så att "ljud" även spelats upp genom mboxen när jag ljud spelas upp i windows men det kommer bara brus , nu finns även mboxen med i listan för uppspelningshanteraren.
  4. Nej det verkar vara till 7.1 versionen och xp. Har redan laddad ner den som är till Vista och version 7.4 men det fungerar ändå inte.
  5. Tjena, jag har precis fått hem Mbox2 med Pro Tools 7.4 (version 7.4 fick jag ladda hem direkt från hemsidan) Med andra ord jag har inte installerat något från installationsskivan som är version 7.1 och bara går att starta i windows XP, jag har Vista. Problemet är att det går bara att spela upp ljud från Mboxen när jag är inne i Pro Tools, men inte när jag vill spela upp ljud från tex Windows Media Player i Windows. Självklart vill jag kunna spela upp allt från datorn via Mboxen. I listan för uppspelningsenheter finns inte Mboxen med, måste vara någon driver som jag inte installerat från installationsfilen jag laddade ner, eller? Hjälp tack.
×
×
  • Skapa ny...