Jump to content
Annons

nicke454

Medlem
  • Antal inlägg

    41
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. Tror prosessor klarar 64bit, då kan jag köpa windows 8 och sedan lite mer ram?
  2. Behöver hjälp med vad jag kan göra med min gammla dator för att den ska palla Adictive drums 2 och ett gammalt Cubase 5. Tror jag har Windows XP 32bit. Är det värt att köpa mer ram?
  3. Tack för all hjälp! Är väldigt nöjd och den låter as bra!
  4. Jag kör med ibanez 7:a och blackouts, tycker det låter as bra!
  5. Det blev en POD HD 500! återkommer med vad jag tycker tills jag testat den lite, den är ett komplement till uppmickning av stärkare. Har fått en liten dotter, så jag kör med PODEN ett tag nu. Har stärkare Peavy 6505+ Blackstar HT5 Peavyn låter bra, se klippet i början på tråden, eller sök på ENGULFING RAGE på You tube, där kan ni höra mina inspelningar.
  6. Har bestämt mig för POD! är det någon som vet vad det är för skillnad mellan POD HD och POD HD PRO? eller ska man ta en golvmodell?
  7. Känns som det står mellan POD, digitech eller möjligen eleven rack! Kolla in..
  8. Nu har jag vaknat! just nu blir det nog för dyrt med AXE FX, kan bli att sätta upp mig på väntlistan, vi får se. Men vad är bästa alternativet så länge?
  9. måste medge att man blir sugen! Ska sova lite på saken.
  10. Hm, det blir nog lite mustigt. Vad tror du om digitechen?
  11. Klart man är sugen på en Fractal Audio Axe FX II, men vart köper man den och till vilket pris? Stomp boxarna du skickade bild på, är inte dom mest till en stärkare?
  12. Hej, har idag en gitarreffekt VOX ToneLab, en äldre variant utan pedaler och bara 16 AMP types. Vill få lite bättre ljud och funderar på att uppgradera mig lite. När jag har spelat in låtar har jag riggat upp en stärkare (Peavy 6505), och det har blivit ok. Nu har man fått en liten dotter och jag kan inte micka upp stärkaren längre. Kolla in länken så hör ni vilken musikstil jag lirar. Kan någon tipsa om en bra gitarreffekt? är sugen på en digitechGSP1101! Hälsningar Nicklas (ENGULFING RAGE)
  13. Ok, det verkar finnas lite grejor ändå och jag blir sugen på en Ipad2. Men hur är det med trumprogram? jag kör med addictive drums i min studio dator.
×
×
  • Skapa ny...