Jump to content
Annons

rockingring

Medlem
  • Antal inlägg

    68
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då rockingring senast vann var 25 februari 2012

rockingring hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

4 Neutralt
  1. Sluta vara så tråkig. Tack.
  2. Ska återigen gnälla och fråga om du verkligen menar allvar när du säger att Robbie sjunger dåligt?! Han om någon är ju en galet bra sångare och framför allt fantastisk på scen. Inte fake, jag såg nämligen ett avsnitt på SVT som hette typ.. Sånglådan eller musikmagasinet eller liknande där dom berättade att under inspelningen av den här videon så spelade dom musik och sång playback men någon spelade även in micken när Enrique sjöng och det här var resultatet på det som hördes efteråt.
  3. Brukar vara en lugn och fridfull person men hur i HELA HELVETE har du mage att påstå att Peter Gabriel sjunger dåligt?
  4. Jag och min kompis gjorde ett projekt vi kallade "dagens visa" där vi gjorde en låt varje dag i en vecka, rätt skoj faktiskt och idéerna behövde liksom inte vara bra utan bara låtar.
  5. Det är något man är helt enkelt. Oavsett hur mycket man än övar så kommer man aldrig bli lika bra som någon som är född till det.
  6. Du verkar mogen. Ont. Gillade inte nya skivan alls, allt känns nästan likadant som det gamla på något vis.
  7. Nord stage2 ha88. Var dags att byta ut det gamla!
  8. Handlar bara om talang, kan du inte så kan du inte. Bara att bita i det sura äpplet.
  9. Eller är det så? Varför inte ge cred istället för att såga? Att påstå att den här killen är dålig är ett minst lika dåligt argument.
  10. För en kille (som då var 16-17) och att göra en sådan här låt med en riktigt grym text bevisar en hel del. Så jo, jag tror killen har en ljus framtid. Trodde inte folk var så sjukt mainstream här på forumet. Och avundsjuka för den sakens skull!!
  11. Hittade det här för ett par dagar sedan, tror han är 94:a. Verkar dock som han har en ljus framtid, eller vad säger ni?
  12. Jag gjorde en hit 2010 med en Yamahasynth. Jag tror aldrig jag varit med om en mer catchy refreng någonsin.
  13. Grejen är att det låter "dåligt". Alltså, kör jag in hörlurar i pianot låter det flera gånger bättre än vad det gör när jag linar den via ljudkortet. Jag kör telesladd via instrumentingång på ljudkortet. Ljudkortet är ett Focusrite Saffire PRO 24.
  14. Hejsan! Precis som jag beskriver i rubriken så vill jag spela in ljud från mitt stagepiano till inspelningsprogrammet, men när jag linar den till ljudkortet låter det fruktansvärt dåligt. Kvalitén blir liksom försämrad och jag har ingen aning om varför det är så. Har försökt med både vanlig telesladd och en balanserad telesladd men det låter fortfarande inte bra. Någon vänligt själ som skulle kunna ha ett tips eller är det ljudkortet som inte ger mitt piano rättvisa? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...