Jump to content
Annons

levap

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av levap

  1. Jag själv är ingen sångare, det är ganska uppenbart men jag gillar å skapa music, skulle vara kul att ta hela processen till en högre nivå än att bara sitta på mitt rum framför datorn men skulle behöva få litte feedback om det är nåt jag missar i sången. Process.mp3 Mr.Easy.mp3 Crazy Dance.mp3
  2. levap

    Ofattbara hits

    Ähhh, har läst lite (orkar inte läsa hela tråden, så mycket trams) och ni nämnar rätt bra artister, förutom Håkan Hellström och Bob Dylan så klart och låtar som förtjänar att kallas hit (Metallica, Nirvana, Red Hot Chilli Peppers, Queen m.f) dem alla är suverena ingen av er som kritiserat dem har kunnat skriva något som åtminståne kan mätta sig med den sämsta låten av till exemel Queen eller, lät säga Max Martin. Men däremot all dagens kalle anka music kan lätt bli klassad som överskattad, alla dessa sjärnornas fabric apar är såååå trötsamma. Men jag kan trösta mig att efter några år, säg 10-15 ingen kommer att minnas nån av alla dessa låtar som spelas idag på radio i motsas till Queen, Metallica, Nirvana, RHCP och andra som gör att man kan åtminståne ibland lyssna på radio och som kommer att gå till pop historiens böcker. Men samtidigt kan jag ochså känna lite obehag när jag lyssnar på ABBAs Waterloo eller Ramstain och jag vet hur vibbarna kan göra en illamående men samtidigt så förstå jag att just dessa låtar som jag personligen kanske inte gillar ändå befinner sig flera nivåer högre en till ex DaBuzz eller Martin Stenmark, jag tror ni som säger att Fade to Black är skit känner samma sak.
  3. levap

    Skivor 2009

    Massive Attack - Splitting The Atom Allt annat behöver inte ens komma ut.... någonsin.
  4. E-Phone - Drumatic Sonic Charge - MicroTonic Waldorf - Attack (nästan bäst) AudioRealizm - ADM (TR808/909/606 i ett) D16 Group - Nepheton, Drumazon, (TR808-TR909)
×
×
  • Skapa ny...