Jump to content
Annons

vinylknarkare

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Intressen
    https://soundcloud.com/bohrez

Min musik online

  1. Jag löste det, det var en inställning! http://classroom.synonym.com/reversing-audio-region-logic-15719.html
  2. Jag hittar inte mitt favoritverktyg reverse i Logic X, kanske jag inte har ställt in att det ska visas? Jag har letat runt länge nu utan att hitta någon lösning. Bifogar bild på hur det ser ut för mig och hur det tydligen kan/ska se ut. Tacksam för hjälp! //Emil Överst är hur det ser ut i mitt Logic X.
  3. Jag ska skicka press-release mot tidningar och bloggar.
  4. Fett! Är det sån här metal tänkte jag innan versen kickade igång men det har nog mest att göra med att sista delen av introvändan låter dissonant. Sången låter som att den las i efterhand (vilket den ju också gjorde), trummorna kan nog backa lite. Jag gillar dock att de låter stökigt, det passar bra in i sjuttiotalsrocken. Hur som haver, det låter bra!
  5. vinylknarkare

    Pressutskick

    Vet inte alls om detta här hamnar på rätt plats i forumet men jag kör ändå, admin får gärna flytta så att det hamnar rätt. Jag har spelat in musik och ska nu skriva någon form av bandbiografi/bakgrund att skicka med musiken, hur gör jag? Vad ska vara med? Jag är helt grön på detta så all hjälp uppskattas! Länka gärna vidare där jag kan läsa mer. Mvh
  6. J. Mascis spelar i Witch, right? Jag vet att han har använt sig av Tym Guitars-pedaler förut, kolla upp om det finns någon fuzz där som låter liknande. Fet låt förövrigt. Jag tänker också att det inte nödvändigtvis behöver vara en fuzzpedal utan flera fusspedaler efter varandra. Sen spelar gitarrmickar, förstärkare, inspelningsmickar, humör, anslag och koffeinhalt även in i ekvationen.
  7. All right, bra tips! Ska ge mig på det när tilfälle ges. Det är otroligt bra sound!
  8. Hej! Att härma och sno är något jag begagnar mig av mycket eftersom jag lär mig väldigt mycket av det. Nu har jag en idé om att starta ett projekt där trummor/percussion låter som Suicide. Det jag syftar på är: http://youtu.be/OrM7NP_jbck http://youtu.be/Dn7SBQ6X5HU Nu till frågan, har någon något tips på hur jag ska gå tillväga? Vilken programvara kan användas? Jag sitter med Logic nu, går det att få till det där? Tacksam för all hjälp!
  9. Förhoppningsvis kan du få det att låta mindre om du tänker på hur du spelar nästa gång du spelar in, fast du måste tumma på känslan och den är ju något som man inte vill gå förlorad.
  10. Har du fått någon ordning på det? Jag sitter nämligen helt i samma sits... Det blir inte en mp3:a om jag sparar ner det, så som jag tror att det ska göras. Någon som har något tips? Hur gör man?
×
×
  • Skapa ny...