Jump to content
Annons

JohnJ

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Köp en ko, det är helt lagligt och bra för naturen!
  2. Har du kollat på de här? Sitarizer Vet inte exakt hur det funkar eller om det är något för dig, men det kanske du gör? 😏
  3. JohnJ

    Hagström Bas

    jo, jag funderar på om man kan prova att sätta i nån vanlig single coil mik, vilken som helst, det ser ut att vara den storleken/formen i alla fall... märkligt att folk kastar instrument och annat... har hittat flera fullt fungerande förstärkare och mirkofoner!
  4. ...Det finns nämligen ingen - nej faktiskt ingen - på de arbetsplatser jag har haft de senaste åren, som har haft de allra minsta planer på att köpa musik eller gå på konserter med artister som de hittar genom fildelning... det låter som personer som är allmänt ointresserade av musik, jag känner ett antal såna, och dom skulle ju ändå inte köpa skivor eller gå på konserter... för dom är "gratis" det enda argumentet för att lyssna på musiken. Det gör väl att dom känner att dom får en bättre ekonomi eller nåt ("wow vilket klipp, jag har ju sparat flera tusen på att ladda hem alla dessa plattorna!"), jag har aldrig riktigt förstått mig på den typen av människor, men tyvärr verkar det som om Svensson skiter i musik i största allmänhet. De laddar hem det dom hör på radio, och känner sig skitsmarta och nöjda över att ha sluppit betala något för det. Jag har laddat hem kopiösa mängder med obskyr musik och köper tack vare DC++ mer skivor nu än någonsin tidigare!
  5. JohnJ

    Hagström Bas

    Lustigt, jag jobbar på en återvinningsstation och hittade oxå en Kent häromdagen. Läskigt ljusblå, typ baby-blå... det saknas en stämskruv och en mikrofon men den funkar och verkar rätt skön att spela på. Den är ful-cool kan man säga. Letade lite och hittade en omlackerad Kent för 5000:- och ett par i original-skick för ca 12000:-, så nog kan du göra en slant på den om den är i bra skick. Själv har jag inga större förhoppningar eller ambitioner om att hitta original-delar och sälja min, utan tänkte istället bara fräscha till den lite och använda den själv.
×
×
  • Skapa ny...