Jump to content
Annons

mikemccool

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mikemccool

  • Födelsedag 1977-11-15

Om mig

  1. Kent - 747 "Ni kan skratta om ni vill. Håna oss vi rör oss ni står still." J.Berg
  2. Problemet löst! Jag blev tvungen att ta markera installationsfilerna och välja "visa innehåll" (jag har Mac) och manuellt dra över filerna till rätt mapp. Tidskrävande och irriterande men nu funkar det i alla fall. Tack för hjälpen "Gumpbert"!
  3. Jag körde installationen igen och får det här meddelandet.
  4. Jag kan ha kommit på något... Jag kan inte köra installationen "Liquid_Mix_Emulation_Files_Web-1.0" jag får bara ett felmeddelande när jag försöker installera. Är det i denna som dom filerna finns kanske?
  5. Tack för tipset, det konstia är att jag inte har några lcp och leq filer? Vart får man dom ifrån? Jag har kört installationsporgrammet som finns på deras hemsida.
  6. Jag har precis köpt en begagnad LiquidMix som inte hade någon instruktionsbok med sig (kanske inte finns original heller?) så jag gick direkt till Focusrites hemsida och tog hem dom senaste installationsfilerna. Jag körde install programmet och det funkade fint, sen när jag ska lägga till "Liquid Mix Snapshot Library " så hittar den det inte. Jag har dubbel och trippel kollat att filerna ligger i rätt mapp på datorn, någon som kan hjälpa mig med att hitta felet?
  7. Tack för tipset, ska testa lite senare (när jag har vaknat ordentligt).
  8. Jag kapar din tråd lite grann Becker. Jag har nyss fått mitt nya MOTU 282mk3 kort som jag kör tillsammans med Logic 8 och har lite problem jag också med utgångarna och hur man routar dom ordentligt. Jag har planerat att kunna köra 4 separata hörlurslyssningar ut från kortet via en hörlursförstärkare och sedan kunna lyssna själv på Main Out. Det går bra (dock lite krångligare än jag hade hoppats) att skicka ljud till olika hörlurar via "auxar" men jag kan dock inte "sola" en kanal när jag lyssnar på Main Out utan att hela lyssningen på hörlurarna "mutas". Jag har kollat i manualen men blir inte klokare av det. Är det någon som har ett sådant här kort och vet om man kan göra det jag vill göra?
  9. Det var som fan! Delad etta blev vårat band alltså, då så. Hrrhmm.... Jag vill å hela bandets vägnar tacka alla som har röstat på oss. Vi lovar att försvara titeln till Punkfestivalen nr4. Än en gång, tack!
×
×
  • Skapa ny...