Jump to content
Annons

ncnmedia

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. fick du dina waves pluggar att funka när du gjorde detta? har samma problem så det hade varit kul om det funkar 😏
  2. Det är inte installationen jag har problem med. programmet startar och waves pluggarna syns som insert men pluggarna funkar inte, pluggen startas men inget går att göra. har testar att wrappa vst till rtas men lyckas inte få igång det! 😏
  3. Installationen av waves går fint men när jag väl ska använda pluggarna är de bara gråa! Någon som har samma problem? Eller vet hur jag ska göra för att de ska funka?
  4. Ja skulle kunna tänka mig att ge de ett försök! om det fortfarande är aktuellt 😲
  5. Grymt bra sida! mycket bra fakta man har nytta av!
  6. Tack! yepp, alla pluggar är RTAS. men när PT går igång o den letar igenom pluggarna man har så verkar den leta efter filer som inte finns med i Bundle packetet! men tillbaka till Trigger programmen? jag hittar verkligen inget som funkar. KTdrumtrigger är en VST plugg, finns det ingen RTAS plugg till det?
  7. Jag går en Ljud o Studioteknik utbildning i Bjärnum Skåne i nuläget. Jag rekomenderar verkligen den utbildningen! Kör på de!
  8. Kör själv med KTdrumtrigger som är gratis, funkar riktigt bra. Fast jag kör den i Live som jag sedan kör med i rewire till Pro tools. Anledningen till att jag inte kör pluggen direkt i pro tools är för att det är en vst plugg, har testat att wrapa den men tydligen så är det något fel på midistödet när man wrapar. Tack! ska checka in de! men stöder PT vst? har rätt mycket bekymmer med waves pluggar som inte funkar alls i pro tools. Tog hem en VST DX RTAS plugg Waves Diamond bundle vilket totalt körde ihop sig med PT! Hejsan Pro Tools stödjer inte VST utan använder sig av RTAS. Dock så kan du använda en wrapper för att kunna köra även VST i Pro Tools. Man kan förklara på ett enkelt sätt att om pluggen är i VST eller RTAS beror på paketet som är runt om pluggen. En wrapper tar och öppnar detta paket för att sen slå om det i RTAS format. Men det om KTdrumtrigger var att du körde programet i Live för att sedan få in det i Pro Tools genom rewire, alltså ingen wrapper (om jag inte läste fel). Det du sa om waves verkar skumt. Har också testat lite demo från dem utan några problem i Pro Tools. MVH Anders Vart kan jag hitta en "wrapper"? har tatt hem en mängd olika waves bundles men ingen funkar ihop med mitt PT! en av dem har iof funkat med då bara vissa pluggar. Något förslag på hur man kan få det att funka eller är det bara jag som stöter på detta problem?
  9. Kör själv med KTdrumtrigger som är gratis, funkar riktigt bra. Fast jag kör den i Live som jag sedan kör med i rewire till Pro tools. Anledningen till att jag inte kör pluggen direkt i pro tools är för att det är en vst plugg, har testat att wrapa den men tydligen så är det något fel på midistödet när man wrapar. Tack! ska checka in de! men stöder PT vst? har rätt mycket bekymmer med waves pluggar som inte funkar alls i pro tools. Tog hem en VST DX RTAS plugg Waves Diamond bundle vilket totalt körde ihop sig med PT!
  10. ncnmedia

    Trigg program?

    Letar som en galning efter något bra "trigg" program till mitt Pro tools LE system! Någon som vet någon bra och stabil sådann plugg?
×
×
  • Skapa ny...