Jump to content
Annons

DrMusik

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag kör med en PreSonus Bluetube Preamp .Och den ska väll vara bra ?
  2. Ok.För er som vill ha en länk till en låt som Burhan G har gjort så finns det en här: http://www.youtube.com/watch?v=VhltYNiPW_E .
  3. Ok.Förstår inte riktigt vad du menar med sidechainad ?
  4. Jag är ute efter ett proffsigt populärt Hiphop/RnB Ljud.Något kanske i Burhan G stilen eller något i den stilen.
  5. Folk som kollar till tråde och laddar hem.Men finns det ingen som kan ge tips ?
  6. Hej.Det är så att jag söker ett bätre ljud för vocal och det är där mixning och mastring kommer in.Jag skulle behöva tips om hur jag kan få ett bätre ljud.Skriv gärna också vad du tyckte om själva sången.Jag spelar in med Cool Edit Pro 2.0.Texten och rythmen jag gör ska vara Ryan Leslie - Addiction . Demo.mp3
  7. DrMusik

    Ny Tävling!

    Tävligen går också utt på att komma överns med mig för att få Belöningen.
  8. DrMusik

    Ny Tävling!

    Hej.Nu kör jag igång med en Mixnings/Mastrings Tävling.Det handlar om Mixning/Mastring av Röst i Hiphop/Rnb/Pop Stilen.Den som gör den bästa Mixningen/Mastringen belönas med ett eget Webbhotell med WebbServer,WebbMail,Mysql,.se .com .nu .org .net Domän eller någon annan som du själv vill välja.Är du Seriös och Duktig och är du intresserad ? Adda mig på Msn för mer information: pianospelet@hotmail.com .
  9. Hej.Ok.Men om vi jämför men dom som jag skrev dom 3 st ?
  10. DrMusik

    En Mickrofonfråga.

    Hej.Jag tänkte fråga vilken Mick som folk rekomenderar Röde NT2-A,Röde K2,AKG C214,Shure KSM27/SL eller någon annan kanske ? Ljudet som Micken ska mest användas till är Sång av Rap/Rnb/Hiphop/Pop.
  11. Hej.Oki.Skulle någon kunat lägga till mig på Msn så att jag hade kunat få lite hjälp över där ? Hade varit schysst.Min-Msnadress är: pianospelet@hotmail.com .
  12. Hej.Ok.Jag råka Posta 2 Trådar.Jag är ute efter själva Sång Ljudet.Hur man får till det med Kompressor,Eq o.s.v ?
  13. DrMusik

    Mixning/Mastring.

    Hej.Nu är det såhär att jag har försökt och försökt att få till ett Ljud men jag lyckas riktigt inte.Jag skulle så gärna velat få hjälp med detta.Jag är ute efter mixning/mastring av hiphop/rnb/pop.Ett ljud som jag försöker få till är det här: http://www.youtube.com/watch?v=VhltYNiPW_E .Nu kanske det inte går och få till lika bra pågrund av utrustningen men jag skulle iallafall velat mixa/mastra det i den stilen.Så jag undrar om någon hade kunat vara så schysst att förklara hur man får till ett sådant ljud.Skriv gärna här eller lägg till mig på msn då någon hade kunat hjälpa mig direkt där som hade varit ännu bätre.Min Msn-Adress är: pianospelet@hotmail.com .
  14. Hej.Ok.Nu har jag spelat in något.Och detta är helt Omixat.Bara lagt till AutoTune.Skriv hur ni tycker det ska/hur det ska Mixas.Och skriv gärna också vad ni tyckte om Demot. http://rapidshare.com/files/114458274/Demo.mp3.html
×
×
  • Skapa ny...