Jump to content

Viktorius88

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Viktorius88

 • Rank
  Nykomling
 1. Tjena Jag har precis köpt ett nytt ljudkort (TC Electronic Konnekt 24D ) Det är två firewire utgångar på kortet och jag har blivit lite små sugen på att köpa ett Powercore Kan man koppla in Powercore burken i ljudkortet? Eller måste det gå på en egen firewire port? Hoppas att ni förstår
 2. Tack för att ni har lyssnat! Ska ta till mig det ni har skrivit och det stämmer in väldigt bra nu när jag har lyssnat på mixen i efter hand!
 3. Hej! Jag har fått mitt första mix jobb och nu äntligen är jag nöjd med mixen. Tänkte bara kolla vad ni på forumet tycker? Enough For me Tack på förhand!
 4. aha, tack den hittar USB nyckeln i datorn. Jag har insallerat det på min andra dator som är en MacBook Pro. Då funkade det klockrent.
 5. Tjena! När jag ska installera mitt Cubase 5 så kommer det upp en ruta att den inte hittar "the string code 2909" Någon som har en susning av vad felet är? Tack på för hand
 6. Ja, det har jag gjort:/ och det händer inte ett skit när jag trycker på det:/
 7. Tjena Jag har installerat Addictive Drums. Men när jag har registerat och stängt ner programmet då så försvinner den från cubase. Jag förstår verkligen inte vad det är som händer!!!! Vore gött med hjälp är hyffsta ny på detta!
 8. Jag behöver lite hjälp. Jag håller på att mixa en demo, som viveln låter skit! Vet inte om det finns något program som hjälper till med triggning. Finns det något??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.