Jump to content
Annons

Mattis023

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Mattis023

  • Födelsedag 1981-02-22

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Falun
  1. Mattis023

    Juno 106

    Tack för alla svar!! 🙂 Hegobald klockren länk 🙂 Tack för den!! 😛
  2. Mattis023

    Juno 106

    Okej! Är det nånting man kan byta själv, eller är det väldigt avancerat så att man behöver lämna in den?? Någon som vet vad för sorts batteri det är?? Och isf vart man kan köpa?? Tack för svar 🙂
  3. Mattis023

    Juno 106

    Har dammat av mina gamla anlog prylar, varav min favorit juno 106 🙂 Nu är det så att när jag startar den så lyser alla diodrar eller vad jag ska säga,( har den inte gjort tidigare) och alla banker har samma utgångs ljud. Har provat att spara nya men dom försvinner när strömmen åker av. Den har stått nåt år utan att användas, men har motionerat alla rattar och dom funkar som det ska. Alltså alla dom gamla ljuden som var sparade har försvunnit och det går inte att spara några nya. Någon som har en aning om vad det skulle kunna vara?? Och om det går att åtgärda på något sätt??? Tacksam för svar!!
  4. Tack claes! =) Det ska jag testa så fort jag får tid. =)
  5. Jag undrar hur man gör för att exportera separata midi filer, alltså spara midi filerna så att man kan öppna dom i ett nytt projekt som vanliga midi filer? Nu verkar cubase bara exportera alla kanaler i en midi fil. Finns det något enkelt sätt att lösa detta på?? Jag använder mig av cubase sx3.
  6. Jag har Numark Omni Control som kom med Traktor LE. min Laptop är 64 bitar Windows 7 och när jag ska installera Omni Controlen till den... säger den: "This Setup is for 32-Bit Windows versions only. Please use the 64-Bit version of Setup" Driver Installations manualen ser ingenting ut som det gör på installations Cd´n Lösning?? 🙂
  7. Mattis023

    Acid-tråden

    :Hegobald den finns på youtube. 😆
  8. Mattis023

    Acid-tråden

    Vilken fart det blev på den här tråden helt plötsligt..kul.. De var en cool låt du fått i hop där D Vibe, och dom andra med för den delen. Håller med att det ska knorras lite mer på 303orna för de är ju ändå de aciden bygger på. De är bra att du lär din son i tid D Vibe..Hahaha, Det är dom tidiga Acid Flash skivorna som e bäst. Bästa låten ever (Solar Quest - Acid Air Raid). Skruva på gott folk!! 😆
  9. Mattis023

    Acid-tråden

    Väldigt bra intiativ de här tycker jag =) Synd att jag inte kunde lyssna på låten bara. Gammal Acid är nostalgi!
  10. Jag ställde om buffern och tog bort lite autouppstartade program så blev de bättre. Tack för alla svar. Å God JUl på er allihop!!
  11. Laddade ner nya drivrutiner från hemsidan, som jag tidigare gjort och det inte har funkat, så jag tog en annan drivrutin från echo denna gång. Tog mig i väg till studion provade å koppla in monitorerna. Det funkade.. men det blir små drop outs på ljudet som försvinner lite till och från? Inställningarna är som de ska vara. Nu när jag kommit en bit på vägen undrar jag om det är nån som vet vad de kan bero på??
  12. Vad menar du med wirat? Har ej kopplat in monitorerna utan bara testat via hörlurs utaget, men tycker inte de ska spela nån roll då de borde låta iaf.
  13. Hallå alla glada rockers och punkare där ute! Har en färdig låt som jag skulle vilja prova att lägga sång på bara för skoj skull. Låtens stil är ganska rak och enkel punkrock. Det jag hade i åtanke var då samarbete över nätet. (Gratis) inte mot någon betalning. Så om någon duktig låtskrivare med rätt sorts röst skulle vilja hjälpa mig vore jag tacksam. Vid intresse hör av er så kan vi diskutera mera.
×
×
  • Skapa ny...