Jump to content
Annons

flygeln28

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jajemän är inköpta redan:)

  2. Jag har en imac 21,5 tum med 4 gb ramminne och 1 tb hårddisk funkar klockrent sedan så kan du alltid köpa till mer ramminne vid riktigt krävande inspelningar.
  3. Haha ahh det låter ju som ett jäkla kanonknep, du skulle inte kunna lägga upp en tutorial som visar hur du går tillväga? Kanske en hel video där du spelar in en låt, skulle säkert få många o skratta.
  4. ja jag förstår ju att det vore det enklaste, men skulle gärna vilja veta hur man skapar den på egen hand
  5. flygeln28

    Få till kicken

    Tjena! Har nu suttit ner massvis med timmar med ni massive, men det jag inte får till är kickar som låter ungefär som i denna låten någon som skulle kunna vara bussig och tala om hur man får fram detta ljudet?
  6. Du skulle ju kunna skicka låten/låtarna via min msn som är samma som min epost adress:) Du kan gärna skicka dom i formatet som cubase 5 stödjer 😄 Skulle vara kul att höra hur du mixat sedan när jag är klar med mixen och kanske kunna lära lite av varandra:)
  7. flygeln28

    mixar gärna låtar

    Tjena! Jag har hållt på i ca 4 år med ljudteknik och är nu beredd att mixa andras låtar helt gratis. Näst intill allt jag mixar görs i cubase 5. Varför jag erbjuder mig gratis beror på att jag självklart vill utvecklas mer inom just ljudtekniken. Så det är bara att skicka över just eran låt och så börjar jag att mixa,när jag mixat färdigt så meddelar jag givetvis det. Ni kan även nå mig på min mail som är: s----p@hotmail.com / Simon
  8. och sen så kan det också hända att ljudkortet inte har en fantominmatning ingång och då får du skaffa till en mixer eller liknande så att du kan koppla in micken om du nu väljer en kondensatormik. O lycka till!
×
×
  • Skapa ny...