Jump to content
Annons

Raycore

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Bara Thorsynthen är, tycker jag, en tokbra anledning att uppgradera!
  2. Du struntar helt enkelt i att skicka baskaggen direkt till mixern, utan bara till sidechain-ingången på kompressorn. Om du kör Reason 4 så kan du ladda hem öppna det här fina lilla exemplet jag gjort till dig: http://www.midvinter.com/sidechainutanbk.rns Lycka till!
  3. Japp, det stämmer bra. Problemet är att det inte finns fler alternativ (vad jag kan hitta) än "reason (1-2)" som det står på inserten. Jag vill ju på nästa kanal kunna välja "reason (3-4)" osv.
  4. Tack, det vore snällt! I Cubase och Pro Tools har jag koll på hur man gör, där är det ganska tydligt hur man ska gå till väga. I hjälpfilen i Samplitude lyckas jag inte hitta något.
  5. Ja alltså, inte för att frågorna riktigt har med varandra att göra. Men precis, en synth går till utgång 1 & 2 och nästa går till 3 & 4, osv. Men i Samplitude 9 SE tycks jag endast kunna välja att hämta ljud från utgång 1 & 2. Är det så eller? Vore konstigt, för det skulle ju kännas otroligt fattigt.
  6. Hej! Jag lyckas inte välja annat än att hämta ljud från output 1 & 2 från Reasons hardware interface, i Samplitude 9 SE. Borde jag inte kunna välja t ex ouput 1-2 på en kanal i Samplitude, och output 3-4 på en annan kanal, som i Pro Tools? Sedan undrar jag även om det går att på något sätt automatisera RUN-knappen på sequencerdelen på Thor synthen. Jag lyckas inte och det är irriterande då jag har en ljud som är "running" och som därför spelar konstant. Jag har fått automatisera fadern till Thorsynthen för att få den tyst där jag vill ha den tyst. Men det känns som en tråkig omväg. Någon som har tips på det? Tack! ------------ Redigering: Hellooooo? Ingen som vet?
×
×
  • Skapa ny...