Jump to content
Annons

SvartSaft

Medlem
  • Antal inlägg

    99
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om SvartSaft

  • Födelsedag 1974-02-06

Om mig

Socialt

  • Skype
    svartsaft@hotmail.com
  1. Evile's cover på Pantera's "Cemetary gates" är rysligt bra! Är helt obekant med gruppen sedan tidigare, men den covern var verkligen underbart bra!
  2. Ja, tack Olsberg för allt jobb investerat i det här forumet (och i den eminenta tidningen)! Ska göra ett försök att hänga lite här igen nu!
  3. Carcass - Heartwork Entomed - Wolverine blues The haunted - rEVOLVEr Metallica - ...and justice for all Slayer - Seasons in the abyss Alice Cooper - Raise your fist and yell ... och tusen miljoners andra! :-)
  4. Precis så har jag också gjort det! Totalt knäpptyst inne i lyssningsrummet. Finns billiga förlängingskablar till skärm och tangentbord/mus (om du kör PS2) på tex Claes Ohlson. USB dras ju lämpligen bara med en kabel in till rummet, och förlängs sedan därifrån med en USB-hubb (som skrev tidigare). Varför det? När han har möjligheten att flytta datorn till ett annat rum så ju det en bättre lösning på alla sätt.
  5. Ojojoj!! Vad tragiskt! Han var verkligen en underbar musiker! *snyft* Det här kom lite som en chock... Har inte läst nått om det i nyhetstidningarna.
  6. Marshall JCM 900 Hi gain master volume! Älskar dist-ljudet i den! Kallt och hårt, men ändå runt och "organiskt" på nått sätt... :-)
  7. Enkelt - klicka på File längst upp till vänster, och välj sedan "Render...". På följande dialogruta kan du välja "Output format", och där kan du då välja att exportera hela projektet till ex. en .mp3! Tillägg: Såg att man behöver lame_enc.dll för att exportera direkt till mp3 från Reaper - den finns här: http://www.free-codecs.com/download/Lame_Encoder.htm Det står i hjälpfilen till Reaper hur man går tillväga.
  8. SvartSaft

    Låtlikheter,

    ...fast värt att notera i detta sammanhang är att Sanitarium släpptes innan Misfits släppte Helena! :-)
  9. Oj! Mycket mycket bättre nu! Bra jobbat! Ska lyssna mer imorgon dock! Sent nu! :-)
  10. Riktigt trevlig låt! Bra spelad och sjungen också! Men mixen har blivit knas, fast potential finnes! En perfekt låt att öva mixning på skulle jag vilja säga! Backa tillbaks och kör mindre behandlat, och kika lite på vart gitarrerna ligger panorerade - lät lite skumt där bitvis.
  11. SvartSaft

    Amplitube Metal

    Jag är inte mycket till gitarrist, men jag gillar Amplitube Metal skarpt! Här är en liten trudelutt jag spelat in med så gott som standardpresets från AM (undantaget det rena ljudet): http://gnarp.se/rock/musik/Mattias%20Dahlg...0-%20Angels.mp3
  12. Men, du måste väl skapa ett spår av nått slag innan det syns nått där? För tittar man ovanför så är ju "Show inspector" aktiverad hos dig. Det är menyn till vänster det. Prova att skapa ett ljudspår eller nått!
  13. Hmm... lite skumt döpt det där paketet. Som jag förstår det hela så är INTE tillägget Drumkit from hell med i det paketet, utan "bara" själva grundstommen - som iofs låter helt ok! "Drumkit from hell" får man nog köpa till i efterhand. Det som ingår är alltså det här: http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp ....om jag inte är helt ute och snurrar... Tillägg: Men vilket som - Ez drummer är kalas! Låter helt ok och är framför allt väldigt lätt att använda och komma in i. Så, köp rekomenderas å det varmaste! :-)
  14. Använd "Drum editor" istället för "Key editor". Högerklicka på midi-parten och välj "Open drum editor" där. Ligger under "Midi" i den menyn.
  15. SvartSaft

    Söker texter

    Berätta mer! Texter till vad? Finns färdig musik och melodislingor? Vilken musikstil? Och vilken textstil?
×
×
  • Skapa ny...