Jump to content
Annons

RogueOps

Medlem
  • Antal inlägg

    26
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Oops, sorry. Skummade reglerna, men hittade inget om det. Hade för mig att andra gjort så förut. Det är inget större fel på kicken i sig, men någonting är som sagt trasigt när det gäller stereobilden. Jag tror det är det som rör till det.
  2. LÅTNAMN: No Scrubs ARTIST/GRUPP: TLC LÅTLÄNGD: 3:28 PRODUCENT: Rogue Operations FORMAT: mp3 STORLEK: 4.9 MB STATUS: Färdig remix Vad tycker ni om: Stuket? Produktionen? Edit: tog bort länken, hade missat cover/remix-regeln
  3. För mycket dur? Jag tycker också bättre om moll, men nu hade jag en originallåt att utgå ifrån, och den går i dur. De som den är riktad till kan redan texten efter att ha lyssnat på den oavbrutet i två veckor, så att det är svårt att höra texten är inget problem. Att använda alldeles för mycket vocoder var enda sättet att få bort tillräckligt mycket av den spretiga originalmusiken och ändå behålla någon form av sång.
  4. * LÅTNAMN: Doktor E. Munk * ARTIST/GRUPP: Lennart Grahn och Nya Shanes * GENRE: Popsynthdansbandsdiscoelectro * LÅTLÄNGD: 04.38 * KOMPOSITÖR: ? * PRODUCENT: Pär Larsson, Andras Hagemann * EV. MEDVERKANDE: - * INSPELNINGSÅR: Remix anno 2005 * FORMAT: mp3 * STORLEK: 6.5 megabyte * STATUS: Färdig remix * LÅTLÄNK: Lennart Grahn & Nya Shanes - Doktor E. Munk (Pär@ och Andys Elektroniska Bonanza)(Radio Edit) Detta är en remix av bygglåten för StudentOrkesterFestivalen 2005 i Linköping. Vad tycker ni om den produktions-/arrmässigt? (Jag vet att det är för mycket vocoder, men det var enda sättet att maskera originalmusiken tillräckligt) Edit: länken funkade sisådär i IE.
  5. Tackar! Det gjorde susen.. 🙂
  6. Har någon ett bra tips på hur man gör baktakts-trance a'la Hypetraxx? När jag försöker blir det mest styltigt, och inte den där malande ånglokskänslan... Alltså: var placerar jag "baktaktsslaget" för att det ska bli rätt? Jag håller på och gör en ful-remix och Hypetraxx är egentligen inte min kopp te, men jag vill ha det soundet just till detta..
  7. Det är samma med alla saker, det är bara det att mjukvara inte är ett dugg feltolerant. Min nybyggda lägenhet har blivit "buggfixad" en hel massa sen jag flyttade in, men det var inget av felen som orsakade en "krasch" av lägenheten. De flesta saker har buggar, men få saker har så stora konsekvenser av små fel som mjukvara. Btw, jag jobbar med att göra mjukvara till bilar.
  8. Octets har jag för mig o-et står för. Det vill säga franska för bytes.
  9. RogueOps

    Språkbruk...

    Jag har alltid tyckt att "word" betyder ungefär samma som "amen"...
  10. Passade på att stödja Carl B jag med genom att köpa All Day som 320 kbps mp3 på www.djdownload.com för £1.49. Bra pris tycker jag.. 🙁 De har för övrigt en hel del kul där. Det skadade ju inte att jag fick 1 megabyte/s ner från dem heller..
  11. Har du hört demolåten i FL Studio 5? Det är en singer/songwriter-historia så långt från techno man kan tänka sig... Tanka ner demon och lyssna!
  12. RogueOps

    ASIO

    Woo! Installerade om drivrutinen och då dök den upp.. "Noll" latens är trevligt.
  13. RogueOps

    ASIO

    Jo, men den finns inte i listan. Där heter den "AudioDevice on USB bus" eller ngt och den är också directsound.
  14. Jag var på intervju där för knappt ett år sedan. Fick dock inte jobbet.. 😕
×
×
  • Skapa ny...