Jump to content

Krabadak

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

About Krabadak

 • Birthday 12/03/1951

About me

 1. Skulle också tacka för en trevlig artikel! Jag använde S-220:an en hel del i slutet av 80-talet / början av 90-talet. (Tills diskettstationen gav upp!)
 2. Min första sampler är en Roland S-220 som väl läser samma disketter. Jag har några lådor av dem kvar. Men vem kan reparera diskettstationen? För den har slutat funka redan på 90-talet
 3. Intressant artikel! Jag har själv ett liknande projekt på gång: Tre CD-EP (dvs < 20 min) med musik jag har skrivit för femsträngad kantele, Finlands nationalinstrument, och mycket primitivt: Bara fem toner att jobba med. Del 1 är ute nu, och inom ett par månader räknar jag med att del 2 - med helt annorlunda låtar - ska vara inspelat. Denna gång enbart kantele + kyrkorgel eller basblockflöjt. Kommersiellt väl ett knepigt projekt, men jag vill göra det förrän jag dör. (Fick ett stipendium för Del 2, förresten, så det måste jag ju genomföra!). Lyssnar på ditt album och gillar! Väldigt trevlig produktion och låtar också. Men för att få dem sålda behöver du uppträda med materialet (eller t.o.m. nån av låtarna bland andra av dina låtar) och ha CD:rna till salu på din MERCH TABLE! Lycka till med allting! I många av låtarna sjunger du i oktaver - jag grubblar om det blir för mycket, men kanske inte i alla fall. Gitarrsounden och syntarna funkar utmärkt.
 4. Aha! Tack för denna information, i synnerhet punkt 3 - det har jag även själv grubblat på!
 5. "Min midi-keyboard har bara 3 oktaver och jag vill kunna transponera så att jag kan spela högre toner. Jag vet ju att man i efterhand bara kan flytta upp tonerna. Men finns det något sätt att få upp det redan när man spelar?" Jag har sett att vissa MIDI-keyboard har en knapp där man kan transponera upp eller ner en oktav medan man spelar. Men eftersom du antagligen redan hade upptäckt denna knapp om den fanns på ditt keyboard så antar jag att du behöver ett keyboard med flera oktaver. I garageband har jag inte sett ngt motsvarande. Beklagar.
 6. En stund senare: Jag tror det lyckades! Tänk vad roligt man kan ha i kön till geriatrikerhemmet!
 7. Ursäkta mej! Tänkte inte på det då jag nästan aldrig (ca hundra år sedan senast) överhuvudtaget deltar i några diskussioner på ngt forum. Kan jag fortfarande avlägsna länkarna (eller A.A.?) och i så fall huru?
 8. Hej! Jag fick oxo följande meddelande: Hello ( Från: Catherine ) Hi! Get totally free access to the most complete MP3 library ever (millions of files, every single song on Earth). All you have to do is register at (länk avlägsnad) Don't search for songs every time in google, just use (länk avlägsnad) search menu. After registration type needed song in search bar and select ... Catherine är medlem i Medlem gruppen och har gjort 0 inlägg. Skickat den: 5 Nov 2009 - 22:01 Är inte detta direktreklam, va? För detta skulle jag sen med möda logga in och sedan läsa reklam! Urk!
×
×
 • Create New...