Jump to content
Annons

Rapid Wanker

Medlem
  • Antal inlägg

    466
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Älmhult
  1. Beror ju lite på hur du tänker dig att sjunga...ska du vara väldigt lugn och stilla så kan du ha puffskyddet närmare (om du inte puffar väldigt i det fina lugna), men om du ska bråka kråka så blir det längre... Jag brukar ha puffskyddet på 20 cm ungefär, och då kan man i princip bete sig som man vill bakom miken (förutsatt att nivåerna är ställda hyfsat)....sen handlar det ju lite om teknik också...bröstar man i på ett visst stycke går det bra att luta sig lite bakåt (man lär sig med träning).. Lycka till
  2. Skriver och scrollar samtidigt...hur många händer har du mannen 😉
  3. Toppen...nu känner man sig hemma igen. Förstår inte riktigt varför man inte kan köra forumet som det är och lägga community-grejen (som säkert kan bli bra) ovanpå, utanför eller bredvid.
  4. C:\Documents and Settings\"användarnamn"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\något i stil med sbcn8572.default Där finns bookmarks.html "jaha...var för seg där"
  5. Kolla efter spyware...och sen kan du ju stänga ner all skit som ligger och suger i bakgrunden...typ messenger...
  6. Om du har två minnen monterade så kan du testa att plocka ur ett i taget (och sätta det andra där det ska sitta för enkelkonfig) och se om det hjälper. Jag hade liknande problem på en burk jag byggde åt en polare, och det var ett av minnena som lagt ner. Jag kollade bl a med ett program som var rätt bra - MemTest. http://www.memtest86.com/ Körs från diskett och kan stå och rulla ett bra tag så man hittar intermittenta fel också. Nackdelen i ditt fall är ju förståss att du inte ser vad som står på skärmen om du har ständigt nerdrag.
  7. Inte helt säker på varför du vill göra som du säger, men punch-in är väl ett utmärkt alternativ. Dra igång klicket eller lägg ett trumspår med enkel passsande takt först, och sen låter du Cubase puncha in en fjärdedel innan du vill börja spela så du inte får anslaget för tidigt och missar det. Eller hade du tänkt köra nån typ av frispel och skita i takter och tempo?
  8. Skitsnyggt, slickt och läckert...men är det bara jag som tycker att sången borde fram lite? Ligger bak vid trummorna i min lyssning, och förtjänar verkligen att ta plats längre fram på scenen 😳
  9. Har precis byggt en ny burk efter att blixten slog ut min gamla. Passade på att köpa ett EMU 1820M eftersom priset sänkts till 4495:-. Snålade lite och köpte ett 1212M förra gången, men kände till slut att två in/två ut blev för lite. Köper du ett 1820M såhar du att växa i (och så låter det riktigt bra också).
  10. Med så'na flickvänner behöver man inga fiender 🙂
  11. Tja, jag installerade Cubase LE från skivan på min gamla dator med ett annat ljudkort. Man får ju skippa självstarten och gå direkt på programmappen. ProteusX som är med på samma skiva funkade inte å andra sidan så det är väl lite blandat.
  12. Hmmm...ligger den inte i effekter under "Others" och heter UV22?
  13. Hamnar dom HELT fel, eller bara en liten bit? Du har inte "auto-quantize" påslaget? Då flyttas tonerna på den närmaste åtton-, sexton-, trettiandra- (eller vad du nu har ställt in som snap-värde)-delen.
  14. Men då får man inte ha formterat HD'n till NTFS. Eller du körde från kommandotolken? Tänkte inte på att det är svårt att köra dos utan startdiskett.
×
×
  • Skapa ny...