Jump to content
Annons

Yohanetsu

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Yohanetsu

  • Födelsedag 1982-05-13

Om mig

  1. Jag har köpt en Tanglewood TW15CEB som jag är grymt nöjd med. Klart rekommenderad!
  2. Jag har ett moderkort som heter Asus P5K, P35, Socket-775, DDR2, ATX, GbLAN, PCI-Ex16 och det är den interna ljudkretsen jag kör med. Använder Windows Vista btw, men hade samma problem med förra datorn i XP. Ska kolla upp det där med bakgrundstjänster när jag kommer hem. Eftersom det är ett internt ljudkort som hänger med moderkortet så är det ju antagligen inte så mycket att hänga i julgranen... ville mest höra runt om det med all trolighet är det innan jag köper ett fetare ljudkort.
  3. Måste springa på lunch nu... men detta verkar vara en grym plats för att få svar 😄 Ska kolla upp lite av era hårdvarufrågor och sen återkommer jag.
  4. Alltså, de tär ju det... det är ju ett internljudkort som sitter på moderkortet d v s crap antagligen. Sen har jag ett Audigy2 som ligger och skräpar... men med det kortet fick jag samma resultat i gamla datorn.
  5. Okey, lite noob-fråga då. Men var gör jag det och vad ska jag leta efter? 😄
  6. Tjena! Ny här på Studioforumet... verkat vara ett schysst ställe 😄 Vet inte om detta är rätt tråd men jag testar... Hur som helst... jag spelar in mina låtar i Cubase men när jag kommer upp i 13-14 tracks (med effekter) så börjar ljudet hacka. Till historien tillhör att jag har en sprillans ny monsterdator med bland annat Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz och 2 gig i ramminne ... så jag undrar om ett nytt ljudkort kan råda bot på detta så jag kan köra ännu fler tracks utan problem. En polare trodde det kunde vara ramminnet men 2 gig borde väl räcka? Gärna tips på bra ljudkort om ni har några 🙂
×
×
  • Skapa ny...