Jump to content

Misterloud

Medlem
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Misterloud

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 07/31/1987

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Västerås
 • Intressen
  Mina intressenr är musik så klart. Producerar house och drum and bass och även trance, men av de två sist nämnda har jag inte gjort nått så bra att det skulle vara värt att vissa folk. Andra intressen är radio, min webbsida och tjejer. :D
 • Home page

Social

 • Skype
  John_nautilus@hotmail.com
 1. Papper kommer nog snart. Sjunger inte själv och vill nog heller inte men vill jätte gärna jobba med sång känner bara ingen som skulle vilja sjunga på mina house låtar. Förutom mina systrar kanske som både sjunger, spelar gitarr och piano. Jag är nog mer tekniskt lagt. Vill sitta i en studio och producera musik. Jag gör mest house och techno. Börjat även med drum'n'bass och dubstep. Sökte till Kulturama delvis för att breda min kunskap på andra genrer, rock pop, hiphop. Är öppen för det mesta i musik. Så länge musik låter inspirerande, originellt eller konstnärligt. Kolla in min www.myspace.com/modstromtechno P.S. Vart kan man höra din egen musik?
 2. Haha va coolt. Jag sitter här och designar vst plugins på skoj. Är väldigt sugen på att lära mig att programmera egna synth plugins. Har kollat in synthmaker.co.uk Du kanske vet bättre verktyg för synth programmering?
 3. Nej har inte fått papper än. Jag var reserv först men redan efter en vecka fick jag nytt brev vart det stod att jag hade blivit antagen. Blev självklart väldigt glad. Kan lite gitarr. Är ockå väldigt mycket gehörsspelare. När jag gör musik så går allt ut på gehör och känsla. Har du fått papper?
 4. Va skönt. Blev lite orolig där. Men jag gillar utmaningar. Kommer nog bli kul. Har du fått jobb efter utbildningen och var det svårt? Vad jag vet så är det svårt att få jobb inom musik. Man behöver kontakter, kunskap och talang.
 5. Gillar dubstep. Det är nytt och färsk musik genre som blir större och större runt om världen. Blir förhoppningsvis stort här hemma om 10 år. Lol
 6. Beställde i samma minut som jag såg brevet. Väntar på att den ska ramla ner i postlådan.
 7. Är det inte för sent för intervju nu LaBrea? Blev inte klassen full så de söker mer folk nu? Lycka till i alla fall. Får berätta sen hur det gick på intervju. Kul Bjorn_86. Vi kommer nog hamna i samma klass. Finns väl bara en klass? Jag spelar tyvärr ingen instrument. Lite piano och vill jätte gärna lära mig mer. Känner att jag kommer ha det tufft om vi ska spela i ensamble och så. Men jag vet grunder och kan läsa av noter och vet den grundliga musikteori. Annars så gör jag all musik med hjälp av dator och min midi keyboard. Vad spelar du själv?
 8. Säg vad ni vill men jag gillar gränssnittet på Cubase just för att det ser industriellt ut. Och de flesta program fixar det mesta lika bra. Hur mycket du får ut från Cubase och Logic beror bara på dina kunskaper och kreativitet.
 9. Kul! Var det mycket ljudtektik och så? Läste att det blir ensamble också, har aldrig spelat i en ensamble så det kommer bli spännande att se hur det kommer att gå.
 10. Hej, till höst ska jag börja på Kulturamas musikproduktions utbildning. Jag är så klart väldigt glad över att jag kom in. (Pluggar just nu grafisk kommunikation men det är inte min grej). Vill veta om det är någon här som ska också börja på musikproduktion i höst. Och vad har ni för musikalisk bakgrund och vad är era mål och visioner med utbildning. Ni som redan går där är också välkomna att svara. Och givetris också ni som går någon annan utbildning i Kulturama. Kan vara kul att knyta första kontakter redan nu.
 11. Har gjort housemusik i flera år nu, och har använt både FL studio och cubase, i dagens läge använder jag Nuendo som är väldigt lik Cubase (samma tillverkare, Steinberg) och Propellerhead Reason 4. Jag sam spelar dessa två program via rewire och så använder jag även plugins i Nuendo. Har tänkt övergå till Logic eller Pro tools för jag har aldrig testat dessa program och vill prova. Samma med Ableton live. Använd ableton live om du vill producera minimal eller techhouse, många minimal producenter använder just ableton. Just varför vet jag inte. Personligen så skulle jag inte rekommendera FL studio. Den känns väldig amatör men i själva verket är det mest komplicerade program jag använt. Använd istället Protools eller Cubase. Och ladda ner minimoog, albino3, och FM8 plugins. Några plugins som man bör ha som house producent. Och det stämmer inte det med att all på beatport låter lika för att dom använder samma program. Det beror på att man vill låta efter det som är inne just nu på klubbmusik. Till ex Deadmau5. Många producenter började låta som Deadmau5 fast de hade haft helt annan sound först. Kolla bara in proggressive chart på beatport. Hoppas att det här gav något till dig. Lycka till
 12. Misterloud

  Dålig publik!

  Har spelat två gånger, första gången var det precis så som pet säger, det var många som önskade låtar men ändå var det många missnöjda. Ägaren och bartenders gillade mig dock. Säger bara att skit i vad folk vill ha. Visst låt dom bestämma lite grann men det är DU som spelar musik och inte dom. Vill du bli stor dj då ska du inte spela det folk vill höra, för oftast har dom ingen musik koll. I alla fall när det gäller house, trance, techno osv.
 13. Menar ni basslingan som kommer in vid andra minuten? Tycker att den låter bra. :/ Eller så måste jag ha lyssnat sönder, för jag kände inte att den kom off, men ska se vad man kan göra.
 14. 27 downloads

  Har jobbat ihop en väldigt fin techno låt som jag vill och ska försöka få släppt ut eller först spelad på p3 dans. Problemet är då mastringen, behärskar den inte så bra som jag skulle vilja göra. Har jämfört låten med låtar som i samma genre och jag är faktiskt rätt nöjd med vad jag hör. Men har ni några synpunkter, ris eller ros att ge så är ni välkomna att lämna ett kommentar. Låten gjord i cubase 4 och reason 4.Ni kan hitta mig på www.myspace.com/modstromtechno
 15. Filnamn: Afterminds Av: Misterloud Skickad: 10 Aug 2009 Filen uppdaterad: 10 Aug 2009 Kategori: Elektroniskt/dans Har jobbat ihop en väldigt fin techno låt som jag vill och ska försöka få släppt ut eller först spelad på p3 dans. Problemet är då mastringen, behärskar den inte så bra som jag skulle vilja göra. Har jämfört låten med låtar som i samma genre och jag är faktiskt rätt nöjd med vad jag hör. Men har ni några synpunkter, ris eller ros att ge så är ni välkomna att lämna ett kommentar. Låten gjord i cubase 4 och reason 4.Ni kan hitta mig på www.myspace.com/modstromtechno Klicka här för att ladda ner filen
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.