Jump to content
Annons

Backspin

Medlem
  • Antal inlägg

    41
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Backspin

  • Födelsedag 1966-05-23

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Helsingborg

Senaste profilbesökare

3 231 profilvisningar
  1. Inte min typ av musik, men jag tycker du har lyckats bra med arret. Gillar dynamiken med lite lugnare del vid 1.30. Jag hade dock bytt ut melodiljudet vid just 1.30. Låter mesigt och gnälligt. Ett lite mera svepande/under vatten/behagligt melodiljud tror jag hade blivit bra. Och sen mer ös i slutdelen. Behöver ingen sång, men hittar du en tjej med bra pipa så varför inte. Svårt att hitta dock, har jag märkt. Lycka till.
  2. Jobba hårt, tro på dig själv, men gör färdigt skolan först. Att i alla fall ha en gymnasieutbildning att "falla tillbaka på" Erik dP formulerar det hela bra. Du kommer att ångra dig. Kommer ihåg hur surt det var, men det är närmast ett måste idag. Och det gav mig möjlighet att plugga vidare. Även om jag inte lever av musiken, så har jag i alla fall råd med att ha det som givande hobby. Lycka till.
  3. Bas är kul. Köpte precis denna https://www.gear4music.se/sv/Gitarr-bas/Squier-by-Fender-2013-Vintage-Modified-70s-Jazz-Bass-Olympiskt-vit/UBL. Är jättenöjd med den, men skulle inte heller tveka att köpa denna: https://www.gear4music.se/sv/Gitarr-bas/Sterling-by-Music-Man-Sub-Ray-4-Basgitarr-Svart/VEZ Du får mycket för pengarna, båda har fått bra betyg. Försök att skrapa ihop pengar till en bas runt 4000 kr, eller kanske en beg Mexican Fender? Finns många bra basar runt 4K. Lycka till.
  4. Håller med. Har alltid gillat denna skiva. Bra låtar, bra producerat, och inte minst bra sång och musiker. Har själv alltid varit en sucker för B&B:s musik, och var alldeles hopplöst "ute" i min tidiga ungdom (runt -80) då man mest lyssnade på Led Zeppelin, ABBA och John Miles. Men det sket jag högtidligt i 😛 . För min del känns det som jag alltid kommer tillbaka till B&B och Led Zeppelin. Bra musik står sig alltid och mognar som ett gott vin. 😄
  5. Magnesium är bra för mycket tydligen. Blir till att ta en tur till hälsokostbutiken 🙂
  6. Kom ihåg att du lever bara en gång. Det är lättare att ångra något man gjort, än något man inte gjorde 🙂
  7. Backspin

    Frank Zappa

    Säger så här, har inte lyssnat på FZ förr, och efter att hört på dessa klipp, lär jag inte göra det i fortsättningen heller.
  8. Liknar väldigt mycket en Hobbexgitarr från 70 -talet. Brorsans kompis fick en som födelsedagspresent, och den liknade din.
  9. Köpte själv en Squier Classic vibe jazzbas, och blev så nöjd att jag köpte en Squier Strata Classic Vibe 50 -talare. Är lika nöjd med den. Bra ljud, och nästan inget brum i mickarna. Perfekt för en hemmapulare som alltid önskat sig en Fender. Bas och gitarr för knappt 6800 kr. I mina ögon så är det hög kvalitet i Classic Vibe -serien.
  10. Snyggt jobbat. Skall bli kul att se hur det blir när det är färdigt. Heja Norge 😄
  11. Ja, något av det bästa jag hört. Dom två första LP -skivor jag köpte som 13 -åring var Led Zeppelin 1 och In through the out door. Ack det var tider det. För skoj skull lyssna på Dazed and... med Yardbirds, sångaren där är ju ett skämt jämfört med Robert Plant.
  12. Var själv lite tveksam till att köpa en PRS SE från Korea, men blev mycket positivt överraskad. Är helt enkelt grymt nöjd med den. Detaljer, finish, allt är kanon, inte minst ljud och spelkänsla. Har i och för sig svårt att tänka mig att PRS och andra märken som är måna om sitt rykte tillåter att det tillverkas "skit" i deras namn. Har också en billig Schecter, säkert made in China. Helt ok att spela på men "snickeriarbetet" är kasst. Verkar som någon med Parkinson och en huggmejsel har jobbat på den. Min sons egenhändigt gjorda smörkniv från slöjden har bättre finish 🙂
  13. Kan ju bara hålla med, och speciellt TIME. Annars är ju Led Zeppelin och Bonham husgudar. Lyssna på detta goa gung.
  14. Prova detta program funkar bra. Har också Juli@ http://www.applian.com/replay-music/
×
×
  • Skapa ny...