Jump to content
Annons

TheLOrd

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej har konstaterat att det är nog bäst att lämna in gitarren, verkar som att det har varit så här sedans jag köpte den så antagligen något som har blivit fel. Får tacka för all hjälp ändå!
  2. Jo jag har svaj, men det är så att jag kan inte se något speciellt hål till fjädrarna det som gör mig lite förvirrad.
  3. Hejsan det är så att jag upptäckte att jag hade fått lite problem med min elgitarr Själva plattan där strängarna fästes hade börjar bli lite lös? och var mer böjd upp än vad den skulle vara vilket slutade med att när man stämde den så blev den ostämd nästan direkt igen så jag tog mig chansen att skruva bort plattan och ta en titt hur det ser ut. När jag tittar ner så ser jag att 2 st fjädrar "några cm långa var" ligga där helt lösa. Kan ju tänka mig att dom ska fylla någon annan funktion är att bara ligga där men kunde inte se vad dom skulle vara till, inget fäste eller liknande kan ju anta att dom ska sitta fast i själva gitarren nånstans på insidan och sedan på fästet till strängarna. Jag är inte hajj på att laga gitarrer men kanske någon kunde tipsa mig om hur jag kan fixa det? eller så är det väl bara att lämna in den på lagning :/ Tack på förhand !
×
×
  • Skapa ny...