Jump to content
Annons

Jotta

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Slog på stort och körde voodoo. Tack för alla svar!
  2. Det är den jag ska ha då? Det finns inget annat märke som är bättre? Nån annan modell?
  3. Hejsvejs! (sökte lite halvhjärtat men hittade inget) Jag ska köpa strömförsörjning till mitt pedalbord. Frågan är då vad jag ska köpa. http://www.thomann.de/se/voodoo_labpedal_power_2_plus.htm Saftigt pris, behöver man verkligen den? http://www.thomann.de/se/trex_fuel_tank.htm Mindre saftigt pris, Varför skulle jag köpa voodoolab när jag kan köpa den här? http://www.thomann.de/se/harley_benton_powerplant.htm Billigt, men skit? __ Voodoo-grejen har ju isolerade kretsar och balbal. Minskar chansen till brummande och sånt? Möjlighet att koppla in fler sorters pedaler? Man får väl det man betalar för.. Det jag vill veta är väl ifall det är ett "måste" att köpa voodoolab, eller om det är ett big no-no att köpa harley benton... Kan nån helt enkelt bara säga åt mig vad jag ska köpa, så jag slipper tänka själv 😄 (De pedaler jag har är boss-delay, vox wah-wah, bigg muff, boss-bd2. Men jag kommer ju att köpa på mig fler pedaler i framtiden, så då kanske man ska "sejfa" med en voodoolab? Eller?)
  4. Jag försöker att ta bort volym"knapparna" (hittar inte ordet riktigt ). Men dom vill inte lossna? Sitter de fast eller? På min fender är det ju bara att dra av dem, men här går det inte.. Eller tar jag i för löst?
  5. Ni menar alltså att man bara ska spraya lite vid lödningarna o så? Nån som kan ge en snabbkurs i spraya-gitarren-konst? Och vad menas med "en burk 7-78".. Är det nått jag köper på claes ohlson?
  6. Jag har samma problem med olika kablar. Jag tror inte att det spelar någon roll hur ton och volymkontrollerna är ställda, 90% säker. Det borde jag ha uppmärksammat isåfall tycker jag. Jag öppnade upp vid baksidan för volymkontrollerna en gång. Jag är långt ifrån expert på ämnet men jag tror det såg bra ut där 😉 Men det kan kanske vara värt att kolla upp, berätta gärna hur det går för dig!
  7. Jag har en LP Studio, är inte hundra på vilken årsmodel.. Kan va 05-06. Där är ena micken glapp, ibland när jag byter till den funkar den inte. Spelar man hårt på strängarna så smyger sig ljudet upp igen.. rätt hackigt och sen funkar micken.. Ibland funkar dock micken som den ska i flera dagar utan att det är nått tjaffs med den. Jag har inte orkat göra nått åt det än dock. Kan det va nått med switchen kanske?
  8. Hejsvejs! Jag sneglar åt att köpa en Vox Ac30, men det finns ju femtielva olika versioner av den. Nästan.. Vad är skillnaden mellan dessa två? http://www.thomann.de/se/vox_ac30_cc2x_blu...tarrencombo.htm http://www.thomann.de/se/vox_ac30_cc2_gitarrencombo.htm Är bulldogen värd 4k mer?
  9. Stort tack för alla snabba svar! Nu har jag bytt strängar till ernie ball super slinky (som har samma dimmension som de strängarna som satt på från början). Men det känns som att stallet inte går tillbaks helt ändå. Skumt. Blir nog till att lämna in gitarren. Hur mycket kan det gå på? 100-300? 300-600? __ Fanken, jag har aldrig haft koll på vilka strängar jag satt på förut (Körde en les paul studio innan jag köpte fendern). Trodde inte att det hade någon större betydelse, storleken alltså 🙂 Men man lär sig något nytt varje dag!
  10. Ajt. Tack för hjälpen! Att det skulle va såhär jobbigt att byta strängar 🙁
  11. Hejsvejs! (Mitt första inlägg! Har dock smygläst på forumet i nått år.) Iallafall, jag lånar tråden lite. Jag är inte så haj på dethär med att stränga om gitarrer märkte jag idag. Har strängat om min Fender Strata AMStandard och nu känns det som att stallet är för högt upp. http://www.whitstableguitars.co.uk/Fender%...-tort%20(8).JPG (Inte min gitarr) På bilden ser det ju ut som att stallet ligger mot kroppen typ, och jag är rätt hundra på att mitt stall också gjorde det innan jag bytte strängar. Men nu får jag nästan in pekfingret under där.. Är dethär "obra"? Bör jag göra nått åt det? Vad? Jag bytte till lite tjockare strängar för övrigt (tror jag, har inte så stor koll på vad det satt på innan.. men dom jag har nu känns lite tjockare). Hoppas ni förstår problemet! Är ju inte världsbäst på att formulera mig i text (= . (Sånna här problem får man minsann inte med gibson:rolleyes: )
×
×
  • Skapa ny...