Jump to content
Annons

AndyElectro

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om AndyElectro

  • Födelsedag 1977-07-15

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  • Intressen
    Musik, Synth, Poker, Biljard

Socialt

  • Skype
    andy-electro@hotmail.com
  1. Okej, jag förstod nästan att det var så. Måste jag alltså slå till på en stärkare till. Har en stärkare på 480 som just nu driver topparna jag har. Vad menar du med bryggbar? Nån speciell förstärkare som du kan rekommendera?
  2. Tänkte köpa två 15" toppar och en 21" sub (passiva) ,delningsfilter och förstärkare. I förstärkaren finns ingen separat utgång för sub, kan man sätta den i vilket som höger eller vänster? Nån som kan beskriva ett kopplingschema? Varför har topparna två uttag för speakon?
  3. Hejsan... Hur har det gått med den där bassisten ni letar efter? funnit nån? Jag kan lira lite.. har dock ingen bas då jag har en massa synth nu. Men har nin nån bas att låna kan jag ju pröva!! Jag är 33 år och har lirat bas i tidigare band.. ja för en tio år sen! men kan behärska en bas till det jag hört er spela på myspace. Kan dock inte lira efter noter å sånt. Men en genomgång och en massa rep ska det nog sitta 🙂 har en sida på myspace, http://www.myspace.com/andy-electro Hej hej /Anders
  4. Tjena, Kille på 33år bor på värmdö. Jobbar 64% natt så har ganska så mycket tid över och lätt att byta bort nätter. Lirar lite synth och lite gitarr.. Kanske inte jättebra men heller inte dåligt. Spelar mest synth.. håller på mest med analog synth. Kan spela komp gitarr, inga solo prylar. Kan heller inte noter utan kör på gehör liksom. Kan ta tid att lära sig nya låtar. men jag finns om det kan va nå!! 🙂 Jag: http://www.myspace.com/andy-electro ,inte riktigt vad ni söker förstås men jag är mångsidig av mig.
  5. AndyElectro

    Oberheim OB-12

    Är det någon som vet var jag kan hitta OS till oberheim ob12? Ett annat problem jag har att när jag ska spara ett ljud så sparas bara effekterna men inte inställningarna som cutoff å lfo tex. Har jag missat nån inställning kanske? Tacksam för hjälp.
  6. ESI K.ON kolla in den!! Snygg med rattar, sliders och 88 vägda tangenter. Beställer själv en sån via 4sound.
  7. Håller med totalt! 😉 tänkte du kanske gillade ideen med min låt!? ska lägga ut en låt som heter "from here" fast tyvärr utan sång... men ideen kan du väl lägga ett tycke om? 😉 //Andy
  8. glömt några!!! LOL ska göra min lista till ett kort lidande för läsarna: Roland JX8P Ensoniq SQ1 Korg Triton Le K-Station "den enda jag har just nu". MC-505 "snart" Japp! det var allt! HM....
  9. Allright! jag har nyss köpt mig en MC-505:a att pula lite med! får väl se hur sparsam man måste vara med den... Låter kul att pula med! Har för mig att MC505:an åtminstone har 5 ggr större minne till sequencern. Räcker nog till ett gäng låtar alla gånger. // Klas ok... får se den har inte kommit än väntar ivrigt på posten! blir som barn på nytt med nya grejer!
  10. Allright! jag har nyss köpt mig en MC-505:a att pula lite med! får väl se hur sparsam man måste vara med den...
  11. Tjena! Tänkt lite, kanske man skulle ta en fika eller en öl och snacka ihop det lite! om intresset fortfarande finns? fast det är juingen brådis antar att saker händer efter julen!

    Hör gärna av dig på mejlen!

  12. jAG KAN TA HAND OM PROPHET 5:AN OM DU INTE VILL HA KVAR DEN LOL
  13. Nice... Helt klart!! gör du all musik själv!?
  14. Tack mannen!! Sjysst musik du har... får lite ozric tentacles feeling över låten du gjort! nice låt!!!
×
×
  • Skapa ny...