Jump to content

Emili01

Medlem
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Emili01

 1. Jag vet ingen lösning på problemet
 2. Ladda ner en backgrounds bild från batwatch med pamela anderson så är det klart
 3. Varför ska du ens ha det på svenska för? Lär dig engelska istället, har man alltid nytta av
 4. Datorn måste ju klara av de så en schyst cpu o mycket minne kan ju vara en fördel sen är ett bra ljudkort en fördel. Du kan ju tanka ner asio 4 all drivrutinerna. Funkar ju bra de annars. Sen Får du höja eller sänka latency tills de blir bra. High Definition Audio Device är ditt inbyggda ljudkort om jag inte har helt fel. Inte o rekommendera att använda de. Sen kan du också gå in på Tools -> Macros o välja smart disable. Brukar kunna hjälpa.
 5. Det spelar ju ingen roll om du börjar på ruta 3 6 7 eller 9. Det handlar ju om hur själva låten är. Om du kör två 4-takter och sen har ett hål på två rutor du kan du börja om med två fyr takter sen igen ju. Fortfarande är det ett jämnt antal. Hoppas du förstår vad jag menar
 6. Vem är det som sjunger?
 7. Hon verkar va sugen..
 8. Emili01

  FL STUDIO

  Varför gör du två likadana trådar med några minuters mellanrum?
 9. För att sidechaina basen så lägger du en peak controller på kickens kanal i mixern. Sen lägger du till FL Compressor på basens kanal och sen högerklickar du på threshold och väljer link to controller sen väljer du i listen kickens peak controller och sen nedanför så ändrar du den där linjen till inverted. Sen höger du ration för att höra effekten. Ändra attack release och sånt efter egen smak.
 10. Det är ju facebook som har anordnat det hela så de får fler members
 11. Japp . Du borde skaffa fullversionen, en riktigt grym synt .
 12. Jag tror det är de som är felet. Mod envelopen 2 styr cutoffen, därför din preset är så djup och mörk. Om du inte hade haft demo så hade det funkat . Dessutom ser jag att du inte har gjort exakt rätt. PÅ första mod envelopen har du inte ställt in amounten på ratten. Ratten vänster om texten är vriden på preseten men din står rätt upp.
 13. Om du har gjort EXAKT likadant då ska det låta likadant... om synten har inbyggd EQ kanske du missa den eller höja en oscs oktav tex
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.