Jump to content
Annons

fleksnes

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har du egen erfarenhet av den? Är den lättanvänd? Kan den användas till bastrumman?
  2. Är du nöjd med Tascam US-800? Har letat en hel del efter reviews, men inte hittat nåt.
  3. Jag övergav Ableton till förmån för Logic!
  4. Fungerar alldeles utmärkt. Köpte mitt Logic Express från en snubbe i Kanada, till det överkomliga priset av 1100 kronor.
  5. Hej! Jag är helt oerfaren vad gäller Ableton (och liknande program också), men är nyfiken på att lära mig. Är en 27 årig musiker (trummis) och intresserad av inspelning och ljudteknik. Kommer gärna på en ny träff för nybörjare om det blir något sådant.
  6. Hej! Jag är en 27 årig musiker i Malmö, som spelar trummor i ett indierockband. Jag har den senaste tiden intresserat mig allt mer för musikproduktion och inspelning. Jag funderar på att kanske gå någon kvällskurs i höst eller så. Jag har mycket idéer och är kreativt lagd vad gäller musik och ljudbilder. Har länge varit intresserad av hifi och välljud i stort, Det vore förstås kul att hooka up med någon som delar intresset och som man kan ha utbyte av. Hojta om det skulle vara intressant.
  7. Tack för ditt svar! Men jag har inte alternativet LAMBDA ASIO i den undermenyn. Nån idé om vad det beror på?
  8. Hej! Jag har köpt ett Lexicon Alpha som har rent och klart ljud när jag spelar mp3or genom den. Men såfort jag startar Cubase sx3 så börjar det automatiskt brusa. Vad kan det bero på? Vad gör jag åt det? Tack på förhand
×
×
  • Skapa ny...