Jump to content
Annons

Jewnas

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Sylenth1 och massive. Sylenth1 är dessutom relativt billig för vad man får (däremot så har sylenth1 jävligt fult gränssnitt 😄).
  2. För att få lite krispighet kan du pröva skicka lite av sången via bus och lägga ett highpassfilter och sen en harmonic exciter på det sen ev. lite reverb. Sen blandar du in den bussen efter tycke och smak. Rekomenderar dock att hålla denna bus låg i mixen annars låter det skit. Fungerar för övrigt bra på en del andra instrument också.
  3. Hur stora är bilderna som är "hur stora som helst"? Jag gjorde en tröja där och då var måttet på bilden jag laddade upp ca 1600x1100 pixlar (.png). Så ligger bilderna där ikring borde det fungera. Kanske försöker du förstora loggan utanför tillåtna området för tryck på tröjan?
  4. Det finns en effekt under "Metering -> Multimeter" som jag brukar använda. Lägg den på masterspåret så ser du vars din låt peakar i dom olika frekvenserna vilket är ganska händigt även vid mixning (som vanligt är det dock viktigare att det låter bra än "ser rätt ut" i grafiska gränssnittet").
  5. Det här liknar spam och det reagerar folk oftast inte positivt på, men jag följde dig på soundcloud ändå för jag gillar ditt sound. Men du svarar med att spamma direkt på en av mina låtar att jag ska rösta på dig i tävlingen där? Där tappade du en följare. Suck.
  6. Frigöra mixern kan du ju göra. Tryck på window och sen mixer bara (eller cmd + 2). Om jag förstod vad du menade rätt dvs. 🙂
  7. Många house-snubbar har ju namn som låter italienska (alesso, avicii, nicky romero, steve angello, sebastian ingrosso). Så du kanske ska heta t.ex.... Pasta Quattro Formaggio? Skämt åsido, sitter i samma båt. Men Carlin Robsson som nån föreslog var faktiskt inte så jävla dåligt. 😄
  8. Så nu var det bekräftat: http://www.macrumors...n-of-logic-pro/ Vad har ni för förhoppningar på "Logic X" (eller vad den nu kan tänkas heta)? Någon mer än jag som är oroad att det blir en "uppgradering" i stil med FCPX, som ju snarare blev en nergradering i många branschmänniskors ögon?
  9. Jepp, se här: //forum.studio.se/index.php/topic/37778-nagra-latar/page__hl__avicii__fromsearch__1 (Timberman 😄 )
  10. Tänkte posta den här i låtkritik men såg att man inte får posta remixer där. Det är en laglig remix från en tävling så på så sätt borde det inte vara några problem. Så prövar här istället. Kritik är ändå välkommet och uppskattat. Är det inte ok att posta här så får mod ta bort. Låten: http://soundcloud.com/duck-capacitor/dada-life-feed-the-dada-duck
  11. Precis. Jag brukar köra med nån random ton på sen ändrar jag så att det spåret inte skickas till "stereo out" (så att spåret inte låter helt enkelt). På så sätt kan du köra med side chain även utan att kicken går.
  12. Längden på din kicksample kommer påverka side chainen eftersom limitern triggas när den får signal från bussen du sidechainar med. Har du ett kort sample så blir det lättare att fiffla med attack/release för att få effekten som du vill ha den.
  13. Min hörna! Tyvärr inte mycket på akustikbehandlingsfronten ännu, men det kommer så småningom.
×
×
  • Skapa ny...