Jump to content
Annons

Coolspike

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Coolspike

  • Födelsedag 1977-06-21

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    SWEDEN
  • Intressen
    Working out in the gym..!<br>Making trance, Dance & House-music..!

Socialt

  • Skype
    coolspikez@hotmail.com
  1. Coolspike

    Remixtävling

    Nån som vet om det är nå remixtävling på G..? Inte nödvändigtvis här på studio..
  2. Coolspike

    Remix..

    Det ska nog gå bra...är inte riktigt klar med den..
  3. Coolspike

    Remix..

    Tack så hemskt mycket för den utförliga och grymt bra förklaringen..uppskattas..!! // Robert.
  4. Coolspike

    Remix..

    Jag har gjort en hardstyle-mix av en klassisk låt av Beethoven. Går det bra att offentlig-göra låten eller..? Det kan väl inte vara nån som har rättigheterna till Beethovens musik...eller..? Nån som vet vad som gäller..? Inga gissningar tack..
  5. Det kan du göra i vilket program som helst..typ cool edit..eller vilken sequenser som helst..typ cubase..
  6. Hmm.. Undrar hur lång tid det ska ta innan dom fixarde då..det äår ju inte så att Vista x64 är så nytt precis.. jaja..man får väl vänta då..
  7. Jag hittar inte drivrutiner till M-audio Delta 1010LT som funkar till Windows Vista 64-bitars.. Nån som vet nån sida..? Jag har testat M-audio.com men inget napp där. Tack../ Robert.
  8. Men då kan ja ju alltså lägga ut låten...Jag har inte samplat nåt från orginalet heller såå..Bara gjort eget...kan man sätta ut låten här nånstans..?
  9. Jag har gjort en remix på den populära låten Popcorn som gjordes från början Hot Butter på sent sextiotal. Jag undrar hur man gör för att få offentlig-göra min remix..? Får man sätta ut den på nätet utan tillstånd av nåt bolag eller dyl..? Tack för mig...// Coolspike
  10. Hehe.. 🙁 Sitter på morsans jobb och snurfar runt...TACK för att detta helt suveräna forum finns..!!
  11. Jag pysslar med det mesta som har med dans att göra...dock INTE dansband..=) Men det blir väl mest dance...trance....house...ibland lite Euro-inspererat...lite hip-hop..lite R'n'B..
  12. Coolspike

    DATOR..!

    Jag kör med Sonar 5.. Ljudkort kör jag med Delta 1010LT...har 1Gb minne. Om jag har 3 st softsynthar...3 st audiospår med autotune och nån effektbus med typ Sonitus delay...och Phanteons reverb.. då börjar det balla ur. En kompis till mig har en P4 2,4 Ghz och han har inga såna problem som jag...trots att han alltså har en sämre CPU....
  13. Coolspike

    DATOR..!

    Nån som har bra koll på om det kan löna sig att byta dator..har en P4 3.0 Ghz nu..tänkte byta till AMD 64 2.4Ghz. Orsaken är att datorn som jag har nu inte verkar palla med...det blir dropout och det sprakar och har sig. Tack på förhand..// Coolspike.
  14. Jupp.. Jag kör med de monitorerna...väldigt bra och klart ljud. Jag är väldigt nöjd med dom... Köp till en subbas så får du väldigt bra lyssning. Ha de../ Coolspike. 🙂
  15. Coolspike

    Machfive

    Hmm... Jag vill bara veta om MachFive-samplern kräver nå´t speciellt ljudkort för att fungera. Jag använder ett M-audio 1010LT-kort. Sen om Machfive stödjer VST, DXi eller nå´t annat är inte så intressant då jag kör med SONAR och VST-adaptern.. Vill alltså veta om Machfive fungerar ihop med ett M-audio-ljudkort..? Om nån vet..? / Coolspike.
×
×
  • Skapa ny...