Jump to content

everlastingrecords

Medlem
 • Content Count

  1,258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

everlastingrecords last won the day on September 20 2017

everlastingrecords had the most liked content!

Community Reputation

92 Utmärkt

About everlastingrecords

 • Rank
  Veteran

About me

Recent Profile Visitors

10,951 profile views
 1. Det ska gå fort att mixa vettu! 😄 Diehard, jo men om man har en dyna eller nåt. Jag gillar stolar utan hjul för hur jag än försöker så kör jag över sladden till hörlurarna med stolen annars.
 2. http://www.ikea.com//se/sv/images/products/kullaberg-arbetsstol-svart__0410010_PE577747_S4.JPG En sån kanske vore något?
 3. Ett ämne som engagerar tydligen! Samtidigt som smaken är som baken Edit: Hmmm... skrev mycket mer än det som står ovanför men det verkar försvunnit. Kanske pga att jag läste in en smiley?
 4. Det bästa vore väl ett system som både tillät medlemskap i STIM samtidigt som man kan sälja bort upphovsrätten på vissa verk som är epidemics koncept. Nu är det antingen eller.
 5. Jag syftar inte på vilken utrustning ni bildligt talat sitter på utan bokstavligt talat vad ni placerar era ände på? Har ni tips på bra stol som passar för att mixa, spela piano (masterkeyboard) och gitarr? Armstöd går ju bort på en gång pga gitarrspel. Den bör ha ngt slags fotstöd för att få upp gitarren lite. Ställbar höjd för pianisten. Och inte alltför dyr, pengar ska ju läggas på kompressorer och sånt. 🙂
 6. Sångaren har inga upphovsmansrättigheter i detta fall. Tänker du att personen kan kräva rättigheter till inspelningen? Har svårt att se att personen kan kräva det utifrån hur du beskrivit det. Skriv bara tydligt vad som gäller i kontraktet och att personen inte har någon rätt till mastern.
 7. Kan någon vänlig själ förklara cab-impulser för mig samt tipsa om dels vilken plugin som är bra och dels var man hittar impulser? Jag förstår grundprincipen men fattar inte helt och hållet vad som krävs för att skrida till handling. Jag har en pod hd500 och det jag vill göra är att använda den som förstärkare och "effektpedal" och sedan lägga på cab-impuls i daw efteråt för att göra det mer levande. Tycker inte det borde vara omöjligt. Die hard, du brukar ha koll på sånt här väl?
 8. Har du några bilder från den färdiga studion?
 9. Det fanns tips om plug-ins för stråkar i intervjun med han som gjorde filmmusik.
 10. Den från behringer använder många. Och programmet heter Rev-nånting.
 11. Yamaha p35b kommer funka fint. Det är samma serie som p95. Tror det var en liten skillnad i antalet röster i polyfonin, men annars väldigt lika. P35b har också midikontakter. Dock kommer det inte funka att styra mjukvara på datorn med pianot. Ditt ljudkort saknar midikontakter och pianot ger inte midi via usb som ett vanligt midikeyboard ofta gör.
 12. Min yamaha p95 har midikontakter och funkar bra att spela på fristående också. Kan vara värt att fundera på. Kostar runt 4000 kr begagnat.
 13. Vill inte vara dryg eller så men fyller inte det här forumet redan det behovet? Vad är det i appformatet som gör att det blir en skillnad?
 14. Mest för pengarna får du om du istället köper ett par bygglurar och ett par ok in-ears. Dessa har jag använt: http://www.horselkapor.se/per-dampning/hog-dampning/3m-peltor-x5a-horselkapa.html
 15. Har blivit lurad vid ett köp av en shure SM57. Lite mitt eget fel eftersom dealen var lite för bra för att vara sann. Men trist så klart. Använder bara blocketpaket nu för att slippa krångel.
×
×
 • Create New...