Jump to content
Annons

Shape01

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Shape01

  1. Hey! Køpte meg precis ett Motu Ultralite MK3 och støtte på precis samma problem. Vill lægga upp en egen input til Moog synthen før att kunna spela in audio, men førstår inte hur jag ska få det till. Hur gick det før dig? Nån annan som har lösningen?
  2. Ojdå...Sjælvklart menade jag EMUs support 🙂
  3. Hejsan! Sjælv kør jag med ettpar Denon (AH-D750). Køpta hos HIFI-klubben. Dom ær helt slutna, så ær perfekt før mixning. Dom ligger nog strax øver 1000-lappen, men jag ær mycket nøjd med dem.
  4. Hallå! Jadu, før mig ær valet enkelt. Jag hade sjælv ett 1212M kort, men fick aldrig igång midit på det. Visst fungerade det, men midi-timingen fick jag aldrig ordning på. Trots felsøkning hos både Luthman och M-audios support ordnade det sig aldrig. Har dærfør fått læmna det tillbaka och bestællt ett 1010LT-kort. Har inte fått det æn, så jag kan inte sæga om det fungerar bættre. I det stora hela måste jag nog sæga att jag tror att 1212M har lite mer finesser som tex innbygda effekter, och det hade vart skoj...om man fått grejerna att funka. Så ser jag på det! /Shape01
  5. Tjenare! Va ær det før gitarr du anvænder? Hade liknande problem och var missnøjd med ljudet efter inspelning. Anvænder sjælv en Epiphone ES-335 å tyckte ljudet blev...tja grøtigt om man så vill. Det jag gjorde var att jag samtidigt riktade en mic mot gitarren så man får med strængljudet lite mer. Då blev det mer fart och liv. Lycka till!
  6. Skulle gærna lyssna, men inte heller jag får ordning på nerlastningen. Se øver den å posta en ny tråd nær det ær ordnat.
  7. Shape01

    Skumt Instrument!

    Tjenare! Vet ingenting om dessa fløjter, men søkte på internet. Verkar vara en ældre variant av Flutina-fløjt...*næhææ* :-) Du får kika på http://www.flutina.com å kanske skicka en mail til dom før å høra nærmare.
×
×
  • Skapa ny...