Jump to content
Annons

Stuff

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. 1. 12p: 1987 --->(fetast botten och smäckrast FM-syntar) 2. 10p: Close Encounter of the Third Kind --->(Vince Clarke!) 3. 8p: The Essence --->(om Chromeo verkligen hade släppt musik på 80-talet så..) 4. 5p: Lucy --->(mjukt och fint, perfekt för Nattradion!) 5. 3p: Knightriders Last Ride-mix 2 --->(kosmisk samplenojja) 6. 1p: Är det bara jag som ser --->(poäng för Magnus Uggla/Jakob Hellman rösten)
  2. Stuff

    Aux på sub gruppar?

    Jag har en 16 kanalers Mackie-mixer och vill nu spela in ett spår individuellt från en Sub-grupp. Kruxet är att jag bara får en torr signal även fast jag har fx på kanalstrippen som jag bussat. Någon som vet hur man länkar förbi så att Aux kedjan hänger med till sub-utgångarna?
  3. Stuff

    Aux

    Hej, sitter med version 5.10. Försöker skapa AUX strippar men hur jag än gör så hittar jag inget sätt att göra en kanal till AUX. I Environment så finns det möjlighet att se "AUX" bla och eftersom den funktionen finns (!!) så borde man ju kunna göra egna Aux kanaler även i Logic 5.1 ??!??
  4. Ojoj riktigt uselt av P3! Det är inte ens MONO. Det är bara den vänstra kanalen som hörs i Real Audio-filen från programmet. 😆 Då menar jag inte att det sänds ut i Left, utan själva 'rippningen' bara är från Left-channel och spelas upp i mono.
  5. http://www.sr.se/p3/diverse/AppData/demo/sounds/demo.ram ..är den (ständiga) länken till det senaste P3 Demo-programmet. Dock kan jag bara höra det i MONO och ganska låg bitrate.. Låtarna förlorar ganska mycket. Så jag är glad att jag hörde programmet när det sändes på radion.
×
×
  • Skapa ny...