Jump to content
Annons

Countlespaul

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. 7 år och 9 releaser senare står vi utan sologitarrist igen mitt under brinnande albuminspelning... Samma kriterier som för 7 år sedan. 12 låtar finns inspelade/delvis färdiga men de saknar sin andre gitarrist, den som kan lyfta låtarna med kluriga och röjiga solon. Vi finns såklart på Spotify.
  2. Hur svårt kan det vara? Jävligt svårt tydligen för vi har ännu inte hittat den vi söker till vårt band, en gitarrist med rätt attityd för solostick och längre diton. Skitigt, slita och dra i strängarna, rundgång skall vara en naturlig del av ditt gitarrspel. Referensband, Turbo, Hellacopters, Iggy and the Stooges, Pistols. Mustasch, Referenssti: Rock'n'roll, 77-punk, hårdrock. Finns även Blues, Goth, country och metalinfluenser. Repertoar? Eget till 99,9% Ålder 25-, vi är själv 60 talister.
  3. Finns det någon trumslagare med driv som skulle kunna tänka sig testa i nystartat band/projekt med inriktning rock typ Michael Monroe, Hellacopters, The Stooges osv? Vi är själva 60-talister men du får gärna vara 70- eller 80-talist, det sista vi vill ha är en trött midtempotrummis som inte orkar driva på när det krävs. Våra personliga referenser är allt ifrån country, blues över tidigare nämnda band till punk,goth, hårdrock och metal som vi kokar ihop till rock'n'roll. Bara eget material gäller, covers överlåter vi åt andra!! Vi har repa.
×
×
  • Skapa ny...