Jump to content

Insaniac

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Insaniac

 • Rank
  Nykomling
 1. Jag har en kompis som heter David Harty som har producerat musik till bland annat Eamon. Ett av hans beat kan kosta upp till 1500 dollar. Jag kan få honom att mixa till dig. Men han vill kanske ha en liten peng för det också... men å andra sidan... han är ju professionell ju.
 2. Jag är idel öra. Skicka ett PM om vad du har i sinnet.
 3. Jamen det var ju det enda han gjorde i låten ju
 4. Insaniac

  Ständiga eko

  Jomen då spelar man upp låten istället för "section 1", 2 eller 3 osv. Pat är typ en liten ruta där man lägger in musik. Typ "Pattern 1" (jag kallar det section). Song är när man ska ha ihop allt, men nu är vi på rätt spår i allafall. Läs "Pattern 1" sidan om det är det tomma rutor. Klickar man på dem så fylls de i med färg och så spelas det upp när man klickar på play. Men om man inte fyller i nästa ruta som t.ex. har piano ellr whatever som får eko ljud fast fyller i alla andra Patterns typ 2,3 ,4 ,5 osv. som har trummor så fortsätter ljudet i pattern 1 att fortsätta och ju längre det går så blir det mer o mer eko och det läggs på varann o sånt. förstår ni nu?
 5. Insaniac

  Ständiga eko

  Jag vill inte vara någon språkpolis men jag kan inte låta bli när jag ser att du har missuppfattat vad ett ord betyder. Jag tror att du använder ordet accapella fel. Accapella betyder ungefär "utan bakgrundsmusik" och brukar vanligtvis användas när man talar om sång utan andra instrument, men ingenting av det du skriver handlar om att sjunga eller spela utan några andra instrument. Ja jag vet vad det betyder. Men jag använder det ordet vid meningar där jag kör ensam. Typ som man använder skit till mina grejor istället för bajs. Och liknande saker.
 6. Man ska alltid ge credit till de som hjälpt en. Blir roligare då också.
 7. Tjena. Jag är en text-författare. Skriver allt från pop till rock till death metall till hiphop. Mest hiphop dock. Vill ni ha med maj så säg till.
 8. Insaniac

  Ständiga eko

  Aight, tack tack. Nope, jag laddade ner den. Det är typ nån demo av nått slag. Fungerar som det riktiga bara att man inte kan spara sina låtar utan måste lägga ut dom på datorn direkt. Så jag har ingen manual ellr nått. Kört accapella haha
 9. Adda RobinGottfridsson@hotmail.com så kan vi snacka vidare.
 10. Insaniac

  Ständiga eko

  Fråga Maj om hon kan ta om eller är hon trött? jag förstod inte mycket av vad du sa. Menar du att du spelar olika ljud på synthen? Kolla inställningarna för effekten reverb i de presets du spelar. Kanske att det ligger reverb och/eller delay av en sort du inte uppskattar på vissa av ljuden? Naj, jag har ingen synth eller använder nått sånt. Jag kör accapella på programmet. Ladda ner programmet nånstans, jag har FL7. Problemet är att om jag sätter ljudet i en ruta av t.ex. "Hardcore String" (som ett t.ex.) så sätter jag det i rutan och när den rutan är färdigspelad och hoppar till nästa ruta så fortsätter ljudet att spela utan att jag klickat på nästa ruta att den skulle va "aktiv" att spela upp ljudet igen.
 11. Insaniac

  Ständiga eko

  Fråga Maj om hon kan ta om eller är hon trött? jag förstod inte mycket av vad du sa.
 12. Insaniac

  Ständiga eko

  Gång på gång på gång har detta ständiga eko förstört en sång för maj. Låt oss säga att jag tar drumkick, clap eller hi-hat. Då blir det inget eko efteråt. De slutar direkt efter att de körts. Men om jag tar t.ex. en bass eller trance-bass eller synth eller nått sånt så direkt när man inte fyller i rutan där man vill ha dem så fortsätter bass, synth eller whatever-ljudet att eka i bakgrunden och ibland så skruvas det högre för varje sekund, sen så tonas det ner och kommer upp ÅTERIGEN och fortsätter så till låten tar slut. Hur stoppar man det?
 13. Asså det har med orytm i ljudet o göra. Orkar inte förklara tyvärr.
 14. Haha, jävligt bra idé David. När skivan är färdig så tror jag att högstadieskolor lär bli intresserade av det för att ha i sin musik-lektioner. + du ligger på toppen av min lista över tänkbara kompositörer till en amerikansk film som jag skriver manus åt just nu. Filmbolaget sa till mig att leta efter en okänd kompositör med starta känslor för musik and so on (det är inget stort filmbolag, men tillräckligt stort för att kunna hyra in WW2 stridsvagnar).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.