Jump to content
Annons

Taus

Medlem
  • Antal inlägg

    210
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Taus senast vann var 13 december 2012

Taus hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

4 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Gbg

Senaste profilbesökare

10 831 profilvisningar
  1. Jepp, då den bland annat bara har två analoga utgångar så får den nu separata ut plus att man kan använda sin favoritsynt som ljudkort och på såvis använda sitt favoritfilter i just den.
  2. Jo! För oss Elektronanvändare är det väldigt välkommet. Om man som nyttjande av deras analoga produkter önskar en editor samt routingsmöjligheter via USB så är det nog rätt revolutionerande. Men sen kan jag förstå att om som ickeanvändare undrar över hur nytt detta egentligen är. Man måste nog gilla att jobba med en elektronmaskin för uppskatta denna nyhet.
  3. Det är julafton för oss med syntintresse just nu! Och tomten fortsätter att leverera. Ser kul ut!!
  4. Löv it! Det luktar gott ju 🙂
  5. Förstår inte riktigt frågan? Vad är det som sätter en house-stämpel på synthen? Om du däremot enbart leter bland presets så täcker nog de synthar du själv nämner just det morderna housesoundet.
  6. Hej LjudErik! Tycker du ska kolla i gamla trådar på Gearslutz forum. Speciellt under postproduktion.
  7. Jovisst är den ball, men för mycket djupdykning för mig. Sålde den efter ett tag. Rattar hellre en "riktig" synt och gör vad OP-1 kan med dator och midikontroll.
  8. Gå in till din lokala instrumenthandlare och sätt dig och ratta en synt med många potentiometrar. Blir du inte frälst då så kan du få köpa en pcr-300 samt Reason 7 av mig för en hyfsad peng 😉
  9. Kan vara lite meck och visst krävs det träning. Men ingeting är omöjligt om örat gillar det. 1: ja, jag har skruvat mycket kickar med hjälpa av syntar. Föredrar att jobba med en väldigt pitchad sinusvåg eller låter filtret tala om det är självoscillerande. 2: jovisst! Du kan såklart välja att lagra flera ocillatorer/filter på varandra om du vill uppnå något som inte kan uppnås med enbart en ljudkälla. Vengenace har troligtvis byggts på synthbaserade ljudkällor men säkert även samplade aku-kickar som efterbehandlats i någon mjukvara. 3: har ingen aning om hur SMH gör. Men jag vet många proffs som skruvar egna kickar eller väljer att lagra. Dada life tex, dom går ut med att dom alltid använder en kick. Så jag tror att man ska hitta en bas och kick som funkar ihop och sen bygga från det. Man får häller inte glömma att stämma sin kick om det finns någon tydlig sub i den. Kan verkligen göra mycket för mixen.
  10. Jag har fått lära mig att låta halsen vila i ett dygn innan man börjar skruva på något annat. När jag skruvar gura får det ta den tid det tar. Men jag är ju heller ingen gitarrmakare.
  11. Guitarshop no.1 ? Jävligt trevliga och kunniga.
  12. Ok! Lika bra, annars får man köpa hundra AA-batterier 🙂 är lite sugen på gummi-kåporna. Om de känns som monotron/monotribe(små) rattarna så kommer jag behöva göra något åt dom då känslan i vridmomentet försvinner när de är som små stickor. Vettetusingen. Tror inte man ska hoppas allt för mycket på att man får dem i början av Oktober heller. Vad jag förstått så verkar många ha beställt och jag är inte säker på att alla som förhandsbokar kommer få en/några den första batchen. Jag räknar med innan jul iaf. Men jag sitter snällt och väntar. Under tiden vrider jag på min A4:a samt mina andra gamla trotjänare:)
  13. Vad är det för tillbehör? Är det gummirattarna? Btw, min leverantör säger oktober nu. Vart förbeställde du?
  14. Volca keys är ju polyfonisk till ett pris runt tusingen. Det är rätt bra i min mening:)
  15. Hmm, vet inte ja. Känns inte direkt innovativt. Det är ju ändå X-versionen. Men man ska ju ropa hej än. Kanske känns bra när man väl kört det ett tag.
×
×
  • Skapa ny...