Jump to content

Taus

Medlem
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Taus last won the day on December 13 2012

Taus had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutralt

7 Followers

About Taus

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Gbg
 1. Jepp, då den bland annat bara har två analoga utgångar så får den nu separata ut plus att man kan använda sin favoritsynt som ljudkort och på såvis använda sitt favoritfilter i just den.
 2. Jo! För oss Elektronanvändare är det väldigt välkommet. Om man som nyttjande av deras analoga produkter önskar en editor samt routingsmöjligheter via USB så är det nog rätt revolutionerande. Men sen kan jag förstå att om som ickeanvändare undrar över hur nytt detta egentligen är. Man måste nog gilla att jobba med en elektronmaskin för uppskatta denna nyhet.
 3. Det är julafton för oss med syntintresse just nu! Och tomten fortsätter att leverera. Ser kul ut!!
 4. Löv it! Det luktar gott ju
 5. Förstår inte riktigt frågan? Vad är det som sätter en house-stämpel på synthen? Om du däremot enbart leter bland presets så täcker nog de synthar du själv nämner just det morderna housesoundet.
 6. Hej LjudErik! Tycker du ska kolla i gamla trådar på Gearslutz forum. Speciellt under postproduktion.
 7. Jovisst är den ball, men för mycket djupdykning för mig. Sålde den efter ett tag. Rattar hellre en "riktig" synt och gör vad OP-1 kan med dator och midikontroll.
 8. Gå in till din lokala instrumenthandlare och sätt dig och ratta en synt med många potentiometrar. Blir du inte frälst då så kan du få köpa en pcr-300 samt Reason 7 av mig för en hyfsad peng
 9. Kan vara lite meck och visst krävs det träning. Men ingeting är omöjligt om örat gillar det. 1: ja, jag har skruvat mycket kickar med hjälpa av syntar. Föredrar att jobba med en väldigt pitchad sinusvåg eller låter filtret tala om det är självoscillerande. 2: jovisst! Du kan såklart välja att lagra flera ocillatorer/filter på varandra om du vill uppnå något som inte kan uppnås med enbart en ljudkälla. Vengenace har troligtvis byggts på synthbaserade ljudkällor men säkert även samplade aku-kickar som efterbehandlats i någon mjukvara. 3: har ingen aning om hur SMH gör. Men jag vet många proffs som skruvar egna kickar eller väljer att lagra. Dada life tex, dom går ut med att dom alltid använder en kick. Så jag tror att man ska hitta en bas och kick som funkar ihop och sen bygga från det. Man får häller inte glömma att stämma sin kick om det finns någon tydlig sub i den. Kan verkligen göra mycket för mixen.
 10. Jag har fått lära mig att låta halsen vila i ett dygn innan man börjar skruva på något annat. När jag skruvar gura får det ta den tid det tar. Men jag är ju heller ingen gitarrmakare.
 11. Guitarshop no.1 ? Jävligt trevliga och kunniga.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.