Jump to content
Annons

Dejjvid

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Dejjvid

  • Födelsedag 1992-05-27

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Östhammar

Socialt

  • Skype
    Dejjvid_@hotmail.com
  1. Tack för snabbt svar. Jag undrar även var till man kopplar hörlursförstärkaren.
  2. Hej! Hade tänkt trigga ett digitalt trumset i ett annat rum och skulle vilja ha ljudet från datorn i hörlurar vid inspelning. Hur göra? Behöver man en hörlursförstärkare (eftersom jag vill ha hörlurar i "huvudrummet" också)? Tack!
  3. Hallå! Ska till att uppgradera studion litegrann. Nu är det så att jag behöver ett externt ljudkort med följande krav: - Två fantommatade XLR. - En/två ingångar för gitarr (som man kan använda samtidigt som man har två mickar anslutna till XLR). - Möjlighet att ansluta en hörlursförstärkare att ha i ett annat rum cirka 8 meter ifrån. - 1 st MIDI I/O, helst 2. - Maxpris på 3000:- Är verkligen inte hemma på ljudkort, så hjälp skulle uppskattas väldigt mycket. Äger i nuläget ett M-Audio Fast Track Pro som medförde mycket problem.
  4. Tack så mycket för hjälpen! Ha det fint! EDIT: Jag skrev fel, jag menade Cubase Essential 5. Ändras förutsättningarna någonting med detta?
  5. Hallå! Stötte på lite problem när jag uppgraderade från XP till Windows 7. Cubase SE3 fungerar väldigt dåligt, när jag lägger till ett audiospår tar det 10-15 sekunder. När jag sedan byter audiospår tar det lika lång tid. Så jag har tre frågor: 1. Vad kan problemet vara? 2. Skulle en uppgradering till Cubase Studio 5 hjälpa? 3. Går SE3-projekt att öppna i Cubase Studio 5? Tacksam för hjälp!
  6. Det verkar nästan som att de är beroende av varandra, vrider man på ett av två reglage för outputen (ej headphones level) så ändras volymen i hörlurarna. Men det finns alltså ingen funktion där man med ett knapptryck ändrar outputen från högtalare till hörlurar, utan man måste hålla på att vrida volymregalget upp och ned hela tiden?
  7. Hej! Jag införskaffade precis ett M-Audio Fast Track Pro och har genast stött på lite problem. Jag kan inte döda signalen till högtalarna när jag pluggar in hörlurar. Finns det någon som vet exakt hur man går till väga för att lösa detta så skulle jag uppskatta det väldigt mycket. Det är bara att fråga någonting om jag var otydlig, jag är nybörjare inom sånt där. Tack på förhand
  8. Testade, men det fungerar inte. Det är inte så att det verkar vara nåt problem med nån plug-in utan den dör direkt när man startar, rutan är uppe i cirka 2 sekunder/ "Cubase har stött på ett problem och måste avslutas". Kan det vara någonting med att den nedladdade versionen inkräktade på mitt köpta Cubase?
  9. Hejsan! Behöver hjälp omgående. Har ett köpt Cubase SE 3, och det har fungerat ända tills igår, då jag laddade ner Cubase Studio 4 för att testa om det var något att ha. Sedan dess har jag inte fått igång mitt riktiga Cubase. Har provat avinstallerat och ominstallerat det, men det fungerar fortfarande inte. Den kommer till Time Stretch när den laddar alla funktioner, sedan stängs det bara ner. Någon som kan veta nånting om detta och hjälpa mig? Tagnentbordet är på väg att brista. Stort tack på förhand //David
  10. Är det för sent med ett liten elgitarr-grej till den där? Har inte varit inne på detta forum på ett år eller så, så jag är inte riktigt uppdaterad om alla trådar och så.
  11. Dejjvid

    Studio Jam

    Tjena, skulle du kunna ladda upp den igen? Den tas bort så fort från speedy share. Hann inte ladda ner den.
  12. Behöver du growl, kan jag försöka mig på det.
  13. Hej, jag provar gärna lägga gitarr på din låt, men då har jag ett litet önskemål. Nämligen att du tar bort den befintliga gitarren så man får fria händer. Om detta låter instressant så kan du antingen posta låten här eller till min mailadress; Dejjvid_@hotmail.com Vi hörs!
  14. Halloj! Vågade mig på att göra ett introriff, samt lite bakgrundsguror, texturguror kanske det heter. Hoppas det tillför nåt! http://www.speedyshare.com/775685148.html
×
×
  • Skapa ny...