Jump to content
Annons

Oski

Medlem
  • Antal inlägg

    100
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Oski

  1. Hm, länken funkar perfekt för mig iaf. Därför att OGG låter så mycket bättre, och det märks väldigt tydligt i sån här musik. Men om du tittar på två inlägg ovanför ditt så finns det en länk till en mp3 också. tjipp 😲
  2. Yes, Här får du en mp3 version: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/...ion%20v%208.mp3
  3. Är det här klassiskt? Ajdå, tack ändå 😏
  4. Vilken bra kritik jag får. Tack ska ni ha! Bastian: jag har försökt hålla mig borta från det syntaktiga ljudet, men det är verkligen svårt. Men jag vet precis vad du menar. Och det är stråkarna som är syntiga. Ska försöka bättra mig. Och jag håller ju med att det inte är så mycket rymd ändå. Fasiken alltså 😏 Marexxx: Jag har gjort en annan låt (sats =). Den ligger på: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/...ody%20v%204.ogg Den är en lugnare variant. Kan inte direkt säga att jag vet vad Tjajkovskij har gjort, men jag tar det som en fet komplimang iaf
  5. Det är EWQL Symphony orchestra gold. En synt som använder sig av samplingar. Ok, men det var ju nästan halvnära iaf =).
  6. Nä. Men nu funkar länken. Det va visst en liten parentes för mycket.
  7. Den var fin. Jag störde mig lite på att du sjunger Nyckelen, och inte nyckeln. hehe. Grymt!
  8. Synt rhodesen eller vad det är, den som spelar baktakt skulle jag vilja skrikigare och mindre basig. Lite mer oldschool reggae liksom. Schysst låt!
  9. LÅTNAMN: Space action ARTIST/GRUPP:Jag GENRE:Orkestralt LÅTLÄNGD: 2:20 KOMPOSITÖR:Jag INSPELNINGSÅR: nyss FORMAT: Ogg såklart. STORLEK: 7.4 mb STATUS: Halvklar. Beroende på vad folk tycker ska ändras. Annars är börjar den väl likna klar. Länk: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/...0action.v.8.ogg Jag la upp den här förut, men nu har jag uppdaterat den, och jag tycker inte om att bumpa trådar. Vad tycks, är jag på rätt spår? Känns den rymdkrig eller har jag misslyckats?
  10. Du låter exakt som sångaren i Men at work 😠 du vet, dom som har gjort land down under. Jag är kass på att kommentera på såna här låtar. Men den var fin. Kanske lite tom emmellan där vid trumpartiet. SKulle gärna sitta fint med nåt mer där, kanske lite jäklarannamma. Hehe, kan inte bidra med nåt mer. kämpa på.
  11. Låten är kanske lite spretig som sagt, men den är jäkligt schysst. Soft och catchig. Men den saknar det där lite extra i melodin som gör att den blir lite mer intressant. Sången är skitbra. Du (det är väl du?) låter som en blandning mellan Jeff buckley och sångaren i coldplay. Ljudkvaliten är lite burkig överlag tycker jag, med det är inte så mycket. Jobba på. skitfint ju.
  12. Tack å tackar. Jag har gjort lite ändringar nu. Försökte få fram basen och trummorna lite tydligare. Gjorde lite fler ändringar också.
  13. Faktiskt, så har jag inte kvantiserat nånting i den här låten. allt är inspelad med min keyboard och de gånger jag missar lite så flyttar jag tonen manuellt. Men jag kanske ska släppa till lite mer. Vad menar du med dubba instrumenten mot varandra? Tack för hjälpen jasså finns det oggstöd i nya winamp? Är kanske bara jag som är gammalmodig och kör 2.76 fortfarande för att det drar mindre minne =).
  14. Har du inte VLC? Annars finns det plugins till winamp också. Hur klarar du dig utan ogg? =)
  15. Tackar 😉. Heh, det är inte till nån film alls. Tanken är väl egentligen att den ska vara till ett rymd onlinespel. Ska nog vara rymdkrigstema, eller åt det hållet. Men det är helt idéellt, inga pengar inblandat. Och självklart Ogg. Mp3 låter ju så otroligt mycket sämre.
  16. Ojdå, tackar. Ja nä synthen har jag inget att göra med, det är EWQL gold edition. Det är bara låten i sig jag undrade över. Ja ojsan, jag märkte att den distade lite. Får ta och sänka ner den. Det jag höll på med innan? Hm, jag har väl inte hållt på med nån speciell innan direkt, men jag har väl sysslat med tvspelsmusik, chipmusik som det kallas. Men jag har mest sysslat med musik mer allmänt, spelat lite här och där. Jag gick estetiska så man var ju illa tvungen =).
  17. Oski

    Space Action

    LÅTNAMN: Space action ARTIST/GRUPP:jag GENRE: Orkestralt LÅTLÄNGD:1 minut ca KOMPOSITÖR: jag PRODUCENT: jag EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: Ogg STORLEK: 3 mb ca STATUS: skiss LÅTLÄNK: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/ Jag är nybörjare i den här genren, vore skoj om nån kunde hjälpa mig bli lite bättre.
  18. Riktigt fet filmmusik. Vad har du använt för prylar för att få rösterna och pianot?
  19. Jo det är svängigt. Det jag skulle vilja klaga på är att du skulle kunna försöka hitta mer saker som svänger i melodierna och de andra ljuden förutom trummorna. Det är ju massor av coola ljud här och där. De skulle kunna svänga mer tillsammans. Rocka på.
  20. Oski

    Möte

    Nix, testa mixa en ny.
  21. just det ja, regler. ja men jag kunde inte fylla dom där nåt ändå. nästan. ska bättra mig i fortsättningen. hehe,. schysst beskrivning pluffo. jag håller typ med. den spretande arrangemanget kanske kan slipas i framtiden. jag använder Ewql Gold edition. föressten, Vad handlar leviathan om egentligen?
  22. Christian kjellvander tänker jag på. Låten i sig kanske inte har så lik stil, men det är hur du sjunger. Jag vet hur du kan fixa trummorna, gör om dom helt. Gör dom till en del av bakgrunden med kanske bara några lösa hihat slag blandat med lite dova virvlar, knappt nå baskagge alls.
  23. Jag vet inte heller nåt om den här genren 🙁 Men jag håller med om att den låter som iaf filmmusik. Det kanske är lite danny elfman influerat. kanske en sagolik film, eller som du säger, spökfilm.
  24. äh klart grabben ska posta en demolåt som första inlägg. det gjorde jag med =). iofs blev jag också utskälld. Grym låt! soft avslappnad och fin. sången är superfin. men trummorna måste ändras, dom håller inte. personligen skulle jag vilja ha lite mer softa hihat slag, men inte om dom pajar softet. du påminner om någon jag lyssnat mycket på på rösten, men jag kommer inte ihåg vem det är. men bra är han iaf. jobba på. du får gärna kommentera på min låt också nu när jag vart så snäll =).
×
×
  • Skapa ny...