Jump to content
Annons

JeePeR

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  1. JeePeR

    "Hardstyla" vocalsen?

    Tjenare, jag undrar hur man trixar till sina vocals så att man får de att låta på detta sättet (helst en förklaring på hur man gör det i FL): http://www.speedyshare.com/352832924.html att man pitchar rösten mörkare är ju ett givet faktum, jag undrar över resten, tack!
  2. Skulle du kunna länka en bild på platsen av denna knapp? Tack!
  3. Haha, tänk att det bara var Lonian som faktiskt läste topicen/beskrivningen, jag VET hur man gör med 3xosc, wasp, slayer osv, men jag vill veta hur man gör med VSTi's. Tackar, Plain, att pitcha är en skitbra metod! Finns det flera/enklare metoder än så?
  4. Såg att någon hade hjälpt någon här på forumet ang. hur man gör ett så kallat "bassdrop" (http://www.speedyshare.com/985158986.html för er som inte förstå vad jag menar) genom att sätta ut en lägre not med en slider på, jag försökte göra likadant, men jag märkte att den inte funkar på mina plugins, så som z3ta+ & vanguard, endast på FL's orginal-kanaler, är det möjligt att få ett bassdrop på mina plugins? Eller går det att göra på ett liknande sätt, för att få ut samma effekt? Tack!
  5. här har du c-durs skalegna ackord. Ackord........toner C........c, e, g Dm........d, f, a Em........e, g, b F........f, a, c G........g, b, d Am........a, c, e Bm7-5........b, d, f Tusen tack!
  6. JeePeR

    Ang. accord i FL

    Jag måste ha hjälp med accord, kan inget sånt, hade varit skitschysst om ni kunde nämna några accord samt vilka noter accordet innehåller, hittils har jag bara lyssnat efter vad som låter hyffsat bra och sedan gjort det till t.e.x. basslinga/melodi/lead osv. Hjälp pls! 🙂
  7. NEJ NEJ NEJ och slutligen NEJ, herregud, människor! Melodin är från låten "Dune - Starchild" ! 😛
×
×
  • Skapa ny...